Antena 3 CNN Life Topuri Acesta este motivul pentru care bărbaţii sunt.... bărbaţi. Cele mai ascunse secrete ale partenerului tău

Acesta este motivul pentru care bărbaţii sunt.... bărbaţi. Cele mai ascunse secrete ale partenerului tău

Acesta este motivul pentru care bărbaţii sunt.... bărbaţi. Cele mai ascunse secrete ale partenerului tău
1. Operaţia de mărire a penisului este posibilă... dar nu este recomandată. Cu toate că mai bine de 50% dintre bărbaţi nu sunt mulţumiţi de mărimea penisului lor, în ceea ce le priveşte pe doamne, acestea nici nu consideră acesta un criteriu de luat în calcul atunci când îşi aleg partenerii. Anual se fac numai 5000 de operaţii de mărire de penis pentru că este un procedeu foarte dureros, iar efectele pot întârzia să apară. Mulţi medici esteticieni nici nu se bagă la astfel de operaţii.
de P.O.    |    24 Feb 2012   •   10:41

S-a vorbit foarte mult despre femei, iar fiecare parte a trupului ei a fost atent analizată de specialişti. De ce reprezentantele sexului slab sunt capabile să zăpăcească mintea oricărui domn cu nurii ei, care este procesul de creştere al sânilor, care sunt zonele care fac fericită orice femeie?

Sunt întrebări ale căror răspunsuri i-au ajutat foarte mult pe domni în procesul de cucerire al unei femei. Însă astăzi este rândul bărbaţilor să fie scoşi la tablă.

În GALERIA FOTO de mai jos veţi afla lucruri pe care nici domnii nu le ştiau despre ei.


×
Subiecte în articol: topuri galerii foto secrete
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close