Antena 3 CNN Life Top 3+ aplicații de înregistrat apeluri în 2024

Top 3+ aplicații de înregistrat apeluri în 2024

aplicatii inregistrare apeluri
Cele mai bune 3 aplicații de înregistrare a apelurilor. FOTO: Freepik.com
de Georgiana Adam    |    06 Sep 2024   •   15:52

Vrei să înregistrezi un apel dar nu știi cum? E super simplu și oricine poate să o facă! Citește mai departe și află care sunt cele top 3 opțiuni pe care le poți încerca dacă ai nevoie de o aplicație care înregistrează convorbirile.

Înregistrare apel - este cu adevărat posibilă?

Da! Sute de persoane îți împărtășesc curiozitatea, iar cuvintele ‘aplicație înregistrare apeluri’ și aplicatie urmarire whatsapp au devenit foarte căutate pe internet în ultima perioadă. Motivele? Sunt diverse: păstrarea discuțiilor importante, accesul rapid la detalii comunicate în apel, sau chiar siguranța celor dragi.

Cele Mai Bune 3 Aplicații de Înregistrare a Apelurilor

După un research îndelungat, iată ce am descoperit ca opțiuni pentru înregistrarea convorbirilor telefonice în mod sigur și discret:

1. mSpy

Aceasta este o aplicație de control parental, foarte populară în rândul părinților. Oferă posibilitatea de a monitoriza dispozitivele Android și iOS, inclusiv smartphone-uri și tablete. Poți accesa panoul de control direct prin intermediul site-ului mSpy doar conectându-te la contul tău, fără a fi nevoie să descarci sau să instalezi nimic.

Caracteristici mSpy:

● Monitorizarea aplicațiilor de mesagerie: Îți permite să citești toate mesajele de pe aplicații de mesagerie și rețele sociale, precum WhatsApp, Snapchat, X (fostul Twitter), Facebook Messenger, LINE, și Google Chat.

● Monitorizarea emailurilor: Poți citi toate emailurile copilului tău.

● Mod Furtiv: Te lasă să monitorizezi activitățile copilului tău fără ca acesta să știe.

● Supraveghere apeluri și SMS-uri: Îți oferă acces complet asupra apelurilor și mesajelor.

● Hidden Microphone (microfon ascuns): Poți activa microfonul pe Android-ul lor pentru a detecta semne de cyberbullying sau alte pericole. Nu poți asculta live? mSpy salvează înregistrările ca să le poți asculta mai târziu.

2. Eyezy

În calitate de tată a 2 copii, și eu vreau sa ascult o convorbire telefonica din când în când. Eyezy este o altă varianta bună pentru a face acest lucru. Îți permite să monitorizezi tot ce face copilul tău pe dispozitivul său Android sau iOS.

Caracteristici Eyezy:

● Blocarea site-urilor și rețelelor Wi-Fi: Îți permite să blochezi accesul la site-uri și rețele Wi-Fi specificate.

● Monitorizarea mesajelor pe rețele sociale: Urmărește toate mesajele pe care copilul tău le trimite sau le primește pe rețelele sociale.

● Keylogger: Îți arată toate cuvintele tastate pe dispozitivul copilului tău.

● Secret Call Recorder: o funcție care permite utilizatorilor să înregistreze în mod discret toate apelurile efectuate și primite pe un dispozitiv monitorizat.

3. Spynger

Aceasta este o aplicație de supraveghere extrem de avansată, cunoscută pentru capacitățile sale de monitorizare invizibilă. Este ideală pentru cuplurile ce își doresc să afle mai multe răspunsuri legate de relația lor.

Caracteristici Spynger:

● Mod Incognito: Aplicația rulează în fundal fără a fi detectată de utilizatorul dispozitivului.

● Monitorizare rețele sociale: Supraveghează activitățile pe rețele sociale cum ar fi Facebook, Instagram și WhatsApp.

● Keylogger ascuns: Înregistrează toate apăsările de taste pe dispozitivul monitorizat.

● Monitorizare apeluri și SMS-uri: Îți permite să vezi toate apelurile și mesajele trimise și primite.

4. Call Cube

O aplicație simplă și ușor de utilizat, Call Cube este adesea folosit pentru înregistrarea apelurilor pe dispozitivele celor din jur. Poate fi configurată pentru a înregistra automat apelurile de intrare și ieșire și, foarte important de menționat, oferă o calitate audio excelentă.

Caracteristici Call Cube:

● Înregistrare apeluri VoIP: Suportă înregistrarea apelurilor VoIP de la diverse surse.

● Filtrare vocală și ajustare volum: Poți regla volumul și filtra zgomotul în timpul înregistrării.

● Backup în cloud: Posibilitatea de a face backup pentru înregistrări în Google Drive.

Prin Urmare

Fiecare dintre aceste aplicații îți oferă funcții excelente de înregistrare a convorbirilor telefonice, fară să ai nevoie de experiență sau cunoștințe avansate.

Dacă vrei o aplicație care să facă de toate, mSpy și Eyezy sunt alegeri excelente. Spynger e ceva mai avansat, dar trebuie să accesezi personal telefonul pe care vrei sa îl monitorizezi. Iar dacă vrei ceva simplu și eficient, Call Cube e ideal.

×
Subiecte în articol: advertorial
Citește mai multe din Life
» Vezi toate știrile din Life
Cele mai noi știri
Parteneri
x close