Antena 3 CNN Life Timp liber Turism „Nu mai este cum a fost odată”. Turiștii arată cum s-a schimbat Vama Veche: „Tot ce e acasă la tine găsești și aici”

„Nu mai este cum a fost odată”. Turiștii arată cum s-a schimbat Vama Veche: „Tot ce e acasă la tine găsești și aici”

vama veche plaja litoral statiune
Stațiunea Vama Veche, în weekendul 10-11 august 2024. Sursa foto: Antena 3 CNN
de Mia Lungu    |    11 Aug 2024   •   18:56

Diversitatea este cuvântul care definește cel mai bine oamenii și atmosfera din Vama Veche. Vremurile s-au schimbat, și oamenii la fel. Acum foștii vamaioți vin la mare alături de familii și copii. Corturile au fost înlocuite de camere spațioase cu aer condiționat și piscine în curtea pensiunilor. De altfel, ele sunt cele mai căutate.

Întrebați cum li se pare Vama Veche acum, turiștii vorbesc despre condițiile de la cazare și energia stațiunii de la mare.

„Frumoasă cu căldură și iubire. Tot ce e acasă la tine găsești și aici.”

”Am fost acum 15 ani, la stuf stăteam atunci.”

Avem cameră cu baie, aer condiționat, o bucătărie comună în care putem să mâncăm dimineața și seara dacă vrem. Cu o curticică cu niște țestoase. E fain.”

„Suntem tineri şi e Vama Veche. Normal că ne place. Mereu am venit aici, de când eram mic chiar, și m-am îndrăgostit de Vamă. Nu mai este cum a fost odată, acum e foarte multă lume și rareori mai prinzi momente de Vamă Veche cum era odată.”

„Mi se pare foarte frumos. Vin cu prietenii. Mai mult am venit pentru muzică dar și la plajă. Pentru mine, o cazare ttrebuie să aibă o baie curată, cearșafuri curate. În rest eu am mai dormit și la cort și mi-a plăcut foarte mult.”

„Ne place. Mult tineret. Am trecut de 40, dar e distracție. Au început să vină părinții cu copiii. S-a construit foarte mult.”, au spus oamenii, reporterului Antena 3 CNN.

×
Subiecte în articol: Vama Veche condiții de cazare
Citește mai multe din Turism
» Vezi toate știrile din Turism
Cele mai noi știri
Parteneri
x close