Antena 3 CNN Life Timp liber Muzică VIDEO: O cântăreață celebră în Grecia a făcut AVC în timpul unui concert și s-a prăbușit pe scenă

VIDEO: O cântăreață celebră în Grecia a făcut AVC în timpul unui concert și s-a prăbușit pe scenă

cantareata pe scena
Una dintre cele mai populare cântăreţe din Grecia, Marinella, a suferit un AVC în timpul unui concert FOTO: captură video X
de D.C.    |    26 Sep 2024   •   13:08

Una dintre cele mai populare cântăreţe din Grecia, Marinella, se află la terapie intensivă, după ce a suferit un accident vascular cerebral (AVC) în timpul unui concert susţinut miercuri la emblematicul Odeon antic de la poalele Acropolei din Atena, au menționat surse spitaliceşti, potrivit Agerpres care citează AFP.

Înregistrările filmate din tribune arată cum cântăreaţa de muzică folk, în vârstă de 86 de ani, se prăbuşeşte pe scenă în timpul spectacolului.

Marinella a suferit un "accident vascular cerebral grav" şi se află la terapie intensivă, a precizat spitalul unde a fost internată, într-un comunicat dat publicităţii joi.

Cântăreaţa, a cărei carieră se întinde pe mai bine de şase decenii, a reprezentat Grecia la concursul Eurovision din 1974, competiţie câştigată de grupul suedez ABBA cu piesa "Waterloo". 

×
Subiecte în articol: AVC atena cantareata
Citește mai multe din Muzică
» Vezi toate știrile din Muzică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close