Antena 3 CNN Life Timp liber Muzică VIDEO. Momentul în care cântăreața Olivia Rodrigo cade într-o gaură de pe scenă, în timpul unui concert: „Unde am rămas?”

VIDEO. Momentul în care cântăreața Olivia Rodrigo cade într-o gaură de pe scenă, în timpul unui concert: „Unde am rămas?”

olivia rodrigo cazatura scena concert
Olivia Rodrigo cade într-o gaură de pe scenă. Sursa foto: X/ Olivia Rodrigo stats
de Mia Lungu    |    18 Oct 2024   •   21:16

Cântăreața pop Olivia Rodrigo a trecut printr-un moment nefericit în Australia, în timpul unui concert din turneul său mondial, căzând luni printr-o gaură din scenă, potrivit CBC.

Cântăreața Drivers License alerga și se afla în fața publicului la Rod Laver Arena din Melbourne când a căzut brusc într-o deschidere. Ea și-a revenit aproape imediat, ridicându-se înapoi și adresându-se publicului.

„Doamne, a fost distractiv...Sunt bine!”  a spus Rodrigo. „Uneori există pur și simplu o gaură în scenă. E în regulă.”

Cântăreața câștigătoare a premiului Grammy a revenit apoi la glumele ei.

„Unde am rămas?”, a întrebat ea. „Cum ne descurcăm în seara asta, Melbourne?”

Rodrigo a postat ulterior un videoclip cu o buclă a incidentului, pe propriul TikTok, și a comentat: „Sunt bine hahaha” cu un emoji care ilustra inimă. Videoclipul avea 1,6 milioane de aprecieri până miercuri după-amiază.

Spectacolul a fost al patrulea din Melbourne, ca parte a turneului Guts World Tour, care a început în februarie în America de Nord și va lua o pauză de iarnă după turneul din Australia din această lună.

Tânăra de 21 de ani și-a făcut un nume jucând în show-urile Disney Bizaardvark și High School Musical: The Musical: The Series, înainte de a-și lansa albumul de debut Sour în 2021. Acesta a câștigat trei premii Grammy. Următorul ei album, Guts, cu single-ul Vampire, a fost lansat în 2023.

×
Subiecte în articol: cântăreţi artisti concert
Parteneri
x close