Antena 3 CNN Life Timp liber Muzică Unforgettable Festival: Al Bano, Lara Fabian, Romina Power și Gheorghe Zamfir, printre artiștii care vor cânta pe scena de la Romexpo

Unforgettable Festival: Al Bano, Lara Fabian, Romina Power și Gheorghe Zamfir, printre artiștii care vor cânta pe scena de la Romexpo

unforgettable festival
Unforgettable Festival, 13-15 septembrie, Romexpo, București. Sursă foto: Facebook/ Unforgettable Festival
de A.S.    |    30 Aug 2024   •   23:50

A început numărătoarea inversă până la marele eveniment care va reuni pe aceeași scenă din București îndrăgite legende mondiale ale muzicii. Unforgettable Festival aduce în Capitala României 3 zile de magie a muzicii și de simfonie a gusturilor. Între 13 și 15 septembrie, Romexpo va deveni un amfiteatru cultural, un spațiu unde muzica, gastronomia și divertismentul se vor îmbina într-un eveniment cu totul special. Pe scena festivalului vor urca, printre alții, legendele muzicii italiene, Al Bano și Romina Power, Lara Fabian, Garou, Gipsy Kings, Julien Dassin, fiul regretatului cântăreț Joe Dassin, celebrul pianist Havasi, Gheorghe Zamfir cu magia naiului său, Laura Bretan cu vocea ei de înger care a cucerit lumea, dar și orchestra Operei Naționale București.

„Vă aștept cu brațele deschise între 13 și 15 septembrie. Romexpo, Festivalul Unforgettable. Vor fi duete extraordinare, nu le ratați pentru că puteți trăi prin muzică!”, a spus Al Bano, legenda muzicii italiene.

„Festivalul Unforgettable, cu o mulțime de artiști și, de asemenea... cine era celălalt? Ah, Al Bano! Pa tuturor, vă aștept!”, a spus actrița și cântăreața Romina Power.

„Bună, tuturor, sunt Lara Fabian. Vă aștept la București, la un eveniment extraordinar!” - Lara Fabian.

„Vă aștept cu cea mai mare dragoste și bucurie să ne fiți alături!” - Gheorghe Zamfir.

„Bună, sunt Garou. Abia aștept să fiu cu voi în România!” - Garou.

„Voi fi atât de fericit să vă întâlnesc pe 14 septembrie la București pentru a cânta cu voi cele mai bune cântece ale tatălui meu, Joe Dassin”, - Jullian Dasin.

„Bună, noi suntem trupa Gipsy Kings by Diego Baliardo. Vom fi în Septembrie la Unforgettable Symphonic Experience la Romexpo, în București. Așa că veniți să ne vedeți, să facem o mare gipsy fiesta!” - Gipsy Kings.

Aceștia sunt doar câțiva dintre artiștii care vor urca pe scena Festivalului Unforgettable, între 13 și 15 septembrie, la Romexpo București și care vor transforma fiecare seară de concert într-o poveste muzicală unică.

Evenimentul va fi o sărbătoare a culturii, a gusturilor și a experiențelor diverse. Unforgettable Festival aduce și câteva premiere.

Cel mai iubit artist canadian, Garou, va cânta pentru prima dată pe o scenă cu Lara Fabian - solista belgiană cu cele mai mari vânzări de albume din toate timpurile. Alături le vor fi Julien Dassin, fiul regretatului cântăreț Joe Dassin, Daniel Lavoie, Chiara Di Bari, care vor interpreta melodiile din cunoscutul musical "Notre-Dame de Paris", inclusiv mega-hit-ul "Belle", iubit de milioane de oameni.

„Bună ziua, prieteni ai Notre-Dame-de-Paris! Voi fi la București cu Garou pentru a cânta câteva cântece din Notre-Dame-de-Paris, pe 14 septembrie. Veniți să ne vedeți!”, a spus actorul, cântărețul și compozitorul Daniel Lavoie.

„Eu sunt Chiala din Bari și sunt foarte fericită să vă spun că voi fi prezentă la marele concert din 14 septembrie, de la București, cu cea mai mare plăcere. Pe curând!”, a spus și cântăreața și actrița Chiara di Bari.

Al Bano și Romina Power vor cânta în premieră cu maestrul Gheorghe Zamfir, care va aduce pe scenă sunetele unice ale naiului românesc, în timp ce Havasi, cel mai rapid pianist din lume, va cânta cu Laura Bretan, solista româno-americană care a uimit lumea cu vocea ei de înger. Orchestra Operei Naționale București va adăuga o notă de eleganță și profunzime fiecărei interpretări, sub bagheta maeștrilor dirijori Daniel Jinga, Giora Linenberg și Alterisio Paoletti

„Unforgettable Festival este un vis devenit realitate. Este un festival altfel, un festival al premierelor. Un festival născut din dorința de  a putea aduce laolaltă titani, legende ale scenei muzicale, momente unice, momente de neuitat”, spune Radu Fornea, compozitor, solist și producător muzical.

Romexpo va deveni pentru trei zile un spațiu cosmopolit, plin de viață și culoare, unde muzica, gastronomia și divertismentul se vor îmbina armonios într-un eveniment cu totul special.

Zona de food court va fi un adevărat paradis culinar, oferind o diversitate de preparate din bucătăriile franțuzească, italiană și britanică. Fiecare gust va completa perfect atmosfera festivalului, transformând pauzele dintre concerte în momente de răsfăț culinar.

Vor fi amenajate și spații de relaxare, unde participanții pot savura băuturi răcoritoare și pot socializa într-un cadru elegant și confortabil, în timp ce muzica ambientală va completa atmosfera, oferind un refugiu perfect între spectacole.
Festivalul va oferi și o mulțime de activități interactive care vor anima atmosfera: artiști stradali, spectacole de magie și iluzionism.

În zilele festivalului, puteți vizita de asemenea standul Antena3 CNN, partener al evenimentului.

Nu rata ocazia să trăiești magia muzicii și să descoperi simfonia gusturilor la Unforgettable Festival, între 13 și 15 septembrie, la Romexpo!

×
Citește mai multe din Muzică
» Vezi toate știrile din Muzică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close