Antena 3 CNN Life Timp liber Muzică Coldplay, la primul concert în România: „Tot ce am făcut până astăzi a fost o repetiție pentru București. Mulțumim că ne-ați așteptat 25 de ani!”

Coldplay, la primul concert în România: „Tot ce am făcut până astăzi a fost o repetiție pentru București. Mulțumim că ne-ați așteptat 25 de ani!”

Solistul Chris Martin s-a aplecat și a sărutat pământul românesc, la intrarea pe scenă

chris martin coldplay romania
Supervedetele Coldplay, la primul concert în România: „Tot ce am facut până astăzi a fost o repetiție pentru București. Mulțumim că ne-ați așteptat 25 de ani!”
de Mia Lungu    |    12 Iun 2024   •   22:51

Primul concert Coldplay din România a început miercuri, seara, în jurul orei 20:30, pe Arena Națională din București. După ce a urcat pe scenă, solistul trupei, Chris Martin, s-a aplecat și a sărutat pământul românesc.

Trupa britanică rock a transmis un mesaj emoționant spectatorilor români, în debutul concertului:

„Suntem atât de fericiți și onorați să fim aici. Suntem recunoscători că ați așteptat 25 de ani pentru ca trupa noastră să vină în România. Tot ce am făcut vreodată, până astăzi, a fost o repetiție pentru București. Îmi cer scuze că nu vorbesc foarte mult română, dar sper să mă înțelegeți prin emoții”, a spus Chris Martin.

Solistul a transmis, totuși, un scurt mesaj și în limba română: „Ne bucurăm să fim aici cu voi”, a spus acesta.

Peste 50.000 de fani au început să cânte apoi, la unison, celebra melodie a celor de la Coldplay, "The Scientist"

×
Subiecte în articol: Coldplay concert România București
Citește mai multe din Muzică
» Vezi toate știrile din Muzică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close