Antena 3 CNN Life Timp liber Muzică Solistul trupei muzicale Foo Fighters a recunoscut că a fost infidel și tocmai a devenit tatăl unui copil născut în afara căsniciei

Solistul trupei muzicale Foo Fighters a recunoscut că a fost infidel și tocmai a devenit tatăl unui copil născut în afara căsniciei

dave grohl solist foo fighters
Dave Grohl, solistul trupei muzicale Foo Fighters. Sursa foto: Getty Images
de Mia Lungu    |    11 Sep 2024   •   12:16

Dave Grohl, solistul trupei muzicale Foo Fighters, a anunțat că a devenit tatăl unei fetițe născute în afara căsătoriei sale, potrivit BBC.

Într-o postare pe Instagram, marți, artistul în vârstă de 55 de ani a declarat că intenționează să fie un „părinte iubitor și susținător” pentru noua sa fiică.

Grohl are trei fiice cu soția sa Jordyn Blum, cu care s-a căsătorit în 2003.

În postarea sa de pe rețelele de socializare, Grohl a spus că își iubește familia și că face tot ce poate „pentru a le recâștiga încrederea și a le câștiga iertarea”.

„Vă suntem recunoscători pentru considerația voastră față de toți copiii implicați, în timp ce mergem înainte împreună. Dave.”

Postarea nu conține detalii despre cine este mama noului său copil, iar Grohl a dezactivat comentariile de pe postarea sa de pe Instagram.

Cine este soția solistului Foo Fighters, Dave Grohl

Soția sa Blum a lucrat ca producător TV și model, iar cei doi sunt părinții fiicelor Violet Maye, 18 ani, Harper Willow, 15 ani, și Ophelia Saint, 10 ani.

El a fost căsătorit anterior cu fotografa Jennifer Leigh Youngblood din 1994 până în 1997. Cei doi au divorțat după ce el a recunoscut că a fost infidel în timpul căsniciei.

Grohl a cântat la tobe în trupa de pionierat grunge Nirvana din 1990 până în 1994, când solistul Kurt Cobain a murit la vârsta de 27 de ani.

El a continuat să formeze Foo Fighters și a realizat o serie de albume de top, inclusiv cel mai recent, 2023's But Here We Are.

×
Citește mai multe din Muzică
» Vezi toate știrile din Muzică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close