Antena 3 CNN Life Timp liber Muzică Scrisoarea lui Frank Sinatra pentru George Michael, publică: Partea tragică a celebrității este atunci când...

Scrisoarea lui Frank Sinatra pentru George Michael, publică: Partea tragică a celebrității este atunci când...

o_1b4tvas05d5712o5h3mjoj1h5k8.jpg
Foto: EPA/Intact Images
de M.Z.    |    26 Dec 2016   •   18:28

Frank Sinatra i-a scris o scrisoare lui George Michael în urmă cu mulți ani, în care îl critica, dar îi dădea și câteva sfaturi pentru a reuși să fie în centrul atenției, potrivit mirror.co.uk.

Scrisoarea vine ca un tribut astăzi, după ce mai multe staruri și-au exprimat condoleanțele după anunțul decesului lui George Michael, la numai 53 de ani.

Frank Sinatra a scris scrisoarea în urmă cu 26 de ani, mai exact pe 9 septembrie 1990, iar acum, în urma știrii tragice, conținutul ei a devenit public în mediul on-line.

„Haide, George, relaxează-te. Partea tragică a celebrității este atunci când nimeni nu vine la un concert și trebuie să cânți numai pentru femeia de serviciu”, este o parte din textul scrisorii în care Frank Sinatra îl dejenea pe George Michael.

Cântăreţul şi compozitorul George Michael, care a avut numeroase hit-uri cu grupul Wham în anii 1980 şi mai târziu ca artist solo, a murit în zioua de Crăciun, la vârsta de 53 de ani
 

×
Subiecte în articol: George Michael scrisoare
Citește mai multe din Muzică
» Vezi toate știrile din Muzică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close