Antena 3 CNN Life Timp liber Muzică Radio ZU rămâne cel mai ascultat post de radio și lider de audiență la nivel urban, înregistrând o creștere remarcabilă de 46%

Radio ZU rămâne cel mai ascultat post de radio și lider de audiență la nivel urban, înregistrând o creștere remarcabilă de 46%

Radio ZU
Radio ZU - lider incontestabil, cât și la nivel urban sau național. Sursa foto: Radio ZU
09 Sep 2024   •   17:56

Conform celui mai nou studiul de audiență radio, desfășurat în perioada 29 Aprilie 2024 - 18 August 2024, Radio ZU a înregistrat creșteri importante de audiență atât pe București, unde continuă să rămână lider incontestabil, cât și la nivel urban sau național. Anunţul a fost făcut de Mihai Morar, care alături de Daniel Buzdugan, şi-a exprimat recunoștința celor care se trezesc, zi de zi, cu Radio ZU. 

„Radio ZU nu doar că rămâne radioul numărul 1, ci suntem 258.000 de ascultători doar în București, în fiecare zi. Radio ZU este lider de audiență cu un număr de 258.900 de ascultători unici (București 11+), cu o creștere remarcabilă de +46% față de valul similar din 2023. Raportat la valul anterior, Radio ZU înregistrează o creștere de +9%.

Vă foarte mulțumim pentru prilejuirea încă unei bucurii sincere cu care, adevărat, suntem obișnuiți de 16 ani, pentru că 16 ani facem pe 29 septembrie. Pe 29 septembrie s-a lansat Radio ZU și de atunci n-a cedat postul de radio numărul 1 din București. Jos pălăria tuturor! În numele echipei Radio ZU, promitem să o ținem pe o cale dreaptă!”, a declarat Mihai Morar în Morning ZU.

Așadar, dacă vorbim despre publicul din București (11+), conform datelor de audiență, Radio ZU înregistrează o creștere de +46% față de valul similar din 2023. Mai mult decât atât, este radioul cu cele mai multe sferturi de oră ascultate în acest val, 11.6% market share.

Radio ZU rămâne cel mai ascultat post de radio și la nivelul publicului comercial din București (18-54 ani). La nivel Urban, zi de zi, Radio ZU este ascultat în medie de 1.411.300 ascultători unici, înregistrând o creștere de +5%, față de valul anterior din 2024.

La nivel Național, Radio ZU atinge cel mai mare nr. de ascultători unici din ultimii 8 ani. Postul este ascultat zilnic de 2.309.600 ascultători unici.

Raportat la valul similar din 2023, crește cu +28% nr. ascultătorilor unici și față de valul anterior crește cu +2%. „Vreau să mulțumesc! Și mulțumirea este începutul recunoștinței. Mulțumesc celor care se trezesc, zi de zi, cu noi!”, a declarat Daniel Buzdugan, în această dimineață, la matinal.

Emisiunile Radio ZU pot fi ascultate LIVE pe radiozu.ro, și cele mai importante momentele pot fi revăzute pe paginile de Facebook, Instagram și Tik Tok ale Radio ZU și în aplicația Radio ZU (aplicație disponibilă gratuit în App Store și Google Play).

Romantic FM - la fel de iubit de bucureșteni Romantic FM se menține în preferințele publicului bucureștean, îregistrând în acest val de sondare un număr de 94.900 de ascultători unici zilnic și o cotă de piață de 5.4%*.

La nivelul publicului comercial 18-54, Romantic FM este ascultat de 38.000 ascultători unici. În această vară, Romantic FM atrage 2.4% din totalul sferturilor de oră ascultate. Raportat la valul anterior, Romantic FM înregistrează o creștere de +9% la nivelul cotei de piață.

Promotor al conceptului “muzică, nu zgomot”, Romantic FM este unic în peisajul media prin playlistul original cu cele mai numeroase si diverse piese, difuzate fără repetiție. În online, vă puteți bucura de Romantic FM pe platforma Romantic PREMIUM, care propune același conținut exclusivist, dar fără publicitate, https://premium.romanticfm.ro/ sau puteți descărca aplicația din App Store și Google Play.

×
Subiecte în articol: Radio ZU
Citește mai multe din Muzică
» Vezi toate știrile din Muzică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close