Antena 3 CNN Externe Poliția din Londra e în alertă maximă înainte de concertele lui Taylor Swift de pe Wembley. Fanii se întreabă dacă se mai țin

Poliția din Londra e în alertă maximă înainte de concertele lui Taylor Swift de pe Wembley. Fanii se întreabă dacă se mai țin

taylor swift
Taylor Swift are programate cinci concerte în Londra pe stadionul Wembley între 15 și 20 august. FOTO: Hepta
de Georgiana Marina    |    13 Aug 2024   •   07:00

Taylor Swift are programate cinci concerte în Londra pe stadionul Wembley între 15 și 20 august. După complotul terorist dejucat la Viena, situație care a dus la anularea celor trei concerte din capitala Austriei, fanii britanici se întreabă dacă evenimentele din Londra vor mai avea loc, scrie Time.

Taylor Swift nu a făcut încă o declarație despre atacul terorist dejucat în Viena șu nici despre concertele ei viitoare din Londra, în cadrul turneului Eras Tour, cu încasări de peste un miliard de dolari, cele mai mari de până acum. Duminică, pe site-ul oficial al lui Swift scria că evenimentele din Londra sunt încă valabile.

Mai mulți oficiali londonezi au făcut declarații pentru a se asigura că publicul înțelege că prioritară e siguranța lor.

„Nu e niciun indiciu cum că chestiunile investigate de autoritățile austriece vor avea un impact asupra evenimentelor viitoare aici, la Londra”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliției Metropolitane pentru TIME într-o declarație trimisă duminică prin e-mail: „MET colaborează îndeaproape cu echipele de securitate de la locații precum și cu alți parteneri pentru a se asigura că sunt planuri adecvate de securitate”.

Joi, ministrul de Interne britanic, Diana Johnson, a declarat la postul de radio britanic LBC că poliția va fi în alertă maximă pentru concertele din Londra.

Primarul Londrei, Sadiq Khan, a declarat la rândul său: „Vom lucra îndeaproape cu poliția [și] ne asigurăm că concertele Taylor Swift pot avea loc la Londra în siguranță”.

Reprezentanții stadionului Wembley nu au făcut încă o declarație oficială cu privire la măsuri noi de siguranță pentru viitoarele concerte ale lui Swift.

În 7 august, cele trei spectacole sold-out ale lui Swift de pe stadionul Ernst Happel din Viena au fost anulate de organizatori, în urma arestării a două persoane care ar fi pus la cale un atac terorist la Viena, au declarat autoritățile. În timpul unei conferințe de presă susținute vineri în capitala Austriei, a fost anunțat că un al treilea suspect a fost arestat în legătură cu complotul dejucat. 

Organizatorul concertului Baracuda Music a informat fanii că vor primi banii înapoi pentru biletele cumpărate.

 

×
Subiecte în articol: concerte Securitate Londra Taylor Swift
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close