Antena 3 CNN Life Timp liber Muzică Nicki Minaj a anunțat că nu mai vine la SAGA Festival din „motive de îngrijorare”

Nicki Minaj a anunțat că nu mai vine la SAGA Festival din „motive de îngrijorare”

New Project (91)
Nicki Minaj nu mai vine în România la SAGA Festival | Sursă foto: Getty Images
de Andreea Ştefan    |    07 Iul 2024   •   20:59

Celebra artistă Nicki Minaj a anunțat că nu mai vine în România pentru a performa la SAGA Festival, din „motive de îngrijorare”.

„Din motive de îngrijorare pentru bunăstarea echipei noastre și a mea, am fost sfătuit de echipa mea de securitate să nu mă deplasez la festivalul din România din această seară din cauza problemelor de siguranță legate de protestele din zonă. Aștept cu nerăbdare să vă văd pe toți cu altă ocazie. Ca mamă, trebuie să mă asigur că iau decizii corecte pentru ca eu să ajung acasă la fiul meu și pentru ca echipa mea să ajungă acasă la familiile lor. Să nu iau în considerare sfatul securității în acest moment nu este ceea ce cred că ar trebui să fac. Vă iubesc și vă mulțumesc pentru înțelegere și sprijin.

Sunt foarte încântată să-mi văd fanii vinerea aceasta la Londra pentru un alt spectacol foarte special la Wireless Festival”, a scris Nicki Minaj pe X.

Nicki Minaj, care urma să vină pentru prima dată la noi în țară, trebuia să urce pe scena SAGA Festival duminică.

„Zborul unui avion privat care urma să zboare în seara zilei de duminică, 7 iulie 2024, de la Dublin (Irlanda) spre București a fost anulat.

Inițial avionul urma să aterizeze în capitala României la ora locală 20:37, apoi a fost amânat de trei ori și într-un final planul de zbor a fost anulat.

Foarte probabil, cu acest avion urma să sosească la București un mare artist internațional, acesta fiind singurul zbor neregulat planificat să fie operat în după-amiaza zilei de duminică între Dublin, orașul unde artistul în cauză a concertat în noaptea dintre sâmbătă și duminică, și București”, au transmis organizatorii SAGA Festival.

Anunțul organizatorilor SAGA Festival

„Cu inima grea trebuie să anunțăm că Nicki Minaj tocmai și-a anulat spectacolul din cauza îngrijorărilor pentru bunăstarea ei și a echipei sale în România. "Din motive de îngrijorare pentru bunăstarea echipei noastre și a mea, am fost sfătuiți de detaliile mele de securitate să nu călătorească în România", a spus ea. Acest lucru nu are nimic de-a face cu SAGA și este dincolo de puterile noastre.

Vestea ne-a lăsat pe toți devastați și știm că este o dezamăgire uriașă pentru voi toți, la fel cum este și pentru noi.
Toate biletele de duminică de o zi care nu au fost scanate vor fi rambursate.

Vă mulțumim pentru înțelegere și sprijin în această perioadă dificilă. Apreciem răbdarea dumneavoastră și vă vom oferi informații suplimentare cât mai curând posibil”, au scris organizatorii SAGA Festival.

Heartbreaking News It is with a heavy heart that we have to announce Nicki Minaj has just cancelled her performance due...

Publicată de SAGA Festival pe Duminică, 7 iulie 2024

Pe pagina de Facebook, organizatorii SAGA Festival au scris inițial că Nicki Minaj nu mai vine în România din cauza unui protest care va avea loc în București, dar postarea a fost ștearsă ulterior.

„Vești sfâșietoare

Cu inima strânsă trebuie să vă anunțăm că Nicki Minaj tocmai și-a anulat spectacolul din cauza protestului de mâine din București. Această veste ne-a lăsat pe toți cu gura căscată și știm că este o dezamăgire uriașă pentru voi toți, așa cum este și pentru noi.
---
Toate biletele de duminică de 1 zi care nu au fost scanate vor fi rambursate.

Vă mulțumim pentru înțelegere și sprijin în această perioadă dificilă. Apreciem răbdarea dumneavoastră și vă vom oferi informații suplimentare cât mai curând posibil”, era mesajul transmis de SAGA Festival pe Facebook.

×
Subiecte în articol: nicki minaj SAGA Festival
Citește mai multe din Muzică
» Vezi toate știrile din Muzică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close