Antena 3 CNN Life Timp liber Muzică Mesajul fostei iubite a lui Liam Payne, cântăreața Cheryl Cole, care are un copil cu regretatul artist: „Vă implor să vă gândiți”

Mesajul fostei iubite a lui Liam Payne, cântăreața Cheryl Cole, care are un copil cu regretatul artist: „Vă implor să vă gândiți”

cheryl cole liam payne
Cheryl Cole și Liam Payne, în 2018. Sursa foto: Getty Images
de Mia Lungu    |    19 Oct 2024   •   11:43

Fosta iubită a lui Liam Payne, Cheryl Cole, i-a adus un omagiu regretatului cântăreț într-un comunicat transmis vineri, în care a pledat pentru grijă și sensibilitate în felul în care presa relatează despre moartea lui.

Payne și Cole, artist și fost membru al juriului emisiunii „The X Factor” din Marea Britanie, au avut o relație între 2016 și 2018. Cei doi au devenit părinții unui băiețel, Bear, în 2017.

„În timp ce încerc să trec peste acest eveniment cutremurător și să trec prin propria mea durere în acest moment indescriptibil de dureros, aș dori să reamintesc tuturor că am pierdut o ființă umană”, și-a început Cole postarea, care a început cu o fotografie a lui Liam și a fiului lor, potrivit CNN.

„Liam nu a fost doar un star pop și o celebritate, el a fost un fiu, un frate, un unchi, un prieten drag și un tată pentru fiul nostru în vârstă de 7 ani. Un fiu care acum trebuie să se confrunte cu realitatea de a nu-și mai vedea niciodată tatăl.”, a transmis ea.

Într-un videoclip distribuit pe YouTube în 2023, Payne și-a împărtășit aprecierea pentru Cole și a vorbit despre dragostea și afecțiunea pe care le simțea pentru Bear.

„El este minunat. Crește mult prea repede”, a împărtășit Payne la acea vreme. „Este mult mai inteligent decât cred eu că voi fi vreodată. Este o minune”.

Cole a scris despre îngrijorarea ei ca fiul lor să vadă într-o zi știrile despre moartea tatălui său.

„Ce îmi tulbură spiritul cel mai mult este faptul că într-o zi Bear va avea acces la știrile abominabile și la exploatarea mediatică la care am asistat în ultimele două zile. Mi se frânge și mai mult inima că nu-l pot proteja de asta în viitor. Vă implor să vă gândiți la utilitatea unora dintre aceste relatări, alta decât aceea de a provoca și mai mult rău tuturor celor care au rămas în urmă, adunând resturile.”

Payne a murit miercuri după ce s-a aruncat de la etajul al treilea al hotelului CasaSur Palermo din Buenos Aires, Argentina. El avea 31 de ani.

Moartea sa este în continuare investigată vineri de autoritățile locale, care încearcă să stabilească natura căzăturii lui Payne pe măsură ce încep să apară mai multe detalii.

„Înainte de a lăsa comentarii sau de a face videoclipuri, întrebați-vă dacă ați vrea ca propriul copil sau familia voastră să le citească”, și-a încheiat Cole postarea. „Vă rog să-i oferiți lui Liam puțina demnitate care i-a mai rămas în urma morții sale pentru a se odihni în sfârșit în pace.”

×
Parteneri
x close