Antena 3 CNN Life Timp liber Muzică Foștii membri ai trupei One Direction deplâng moartea lui Liam Payne. Cântăreții au transmis un mesaj: „L-am iubit foarte mult”

Foștii membri ai trupei One Direction deplâng moartea lui Liam Payne. Cântăreții au transmis un mesaj: „L-am iubit foarte mult”

one direction trupa
Harry Styles, Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne și Louis Tomlinson, membrii trupei One Direction. Sursa foto: Getty Images
de Mia Lungu    |    18 Oct 2024   •   17:57

Harry Styles, Niall Horan, Zayn Malik și Louis Tomlinson, foști membri ai grupului pop One Direction, au făcut o declarație publicată joi, prin care au transmis că sunt „complet devastați” de moartea fostului lor coleg de trupă Liam Payne, pe care l-au numit „fratele lor”, potrivit CNN.

Liam Payne „a sărit de pe balconul camerei sale” înainte să moară, spun autoritățile. Fostul membru One Direction avea 31 de ani

„Amintirile pe care le-am împărtășit cu el vor fi prețuite pentru totdeauna. Pentru moment, gândurile noastre sunt la familia sa, la prietenii săi și la fanii care l-au iubit alături de noi”, au spus Styles, Horan, Malik și Tomlinson într-o declarație comună postată joi pe pagina de Instagram a trupei. „Ne va fi teribil de dor de el. Te iubim Liam”.

Declarația lor a adăugat: „În timp, și când toată lumea va fi capabilă, vor fi mai multe de spus. Dar pentru moment, ne vom lua ceva timp pentru a plânge și a procesa pierderea fratelui nostru, pe care l-am iubit foarte mult.”

Payne a murit miercuri după ce a căzut de la etajul al treilea al hotelului CasaSur Palermo din Buenos Aires, Argentina. El avea 31 de ani.

Ancheta poliției privind circumstanțele morții sale este în curs de desfășurare, potrivit poliției din Buenos Aires.

Harry Styles: „Avea o energie pentru viață care era contagioasă”

„Sunt cu adevărat devastat de moartea lui Liam. Cea mai mare bucurie a lui a fost să-i facă fericiți pe ceilalți oameni și a fost o onoare să fiu alături de el în timp ce făcea asta. Liam a trăit larg deschis, cu inima la vedere, avea o energie pentru viață care era contagioasă”, a scris Styles într-o declarație separată postată joi pe pagina sa de Instagram.

Styles a scris că anii pe care i-a petrecut cu Payne, pe care l-a descris ca fiind „cald, suportiv și incredibil de iubitor”, vor rămâne întotdeauna „printre cei mai prețuiți ani din viața mea”.

Tomlinson a adus, de asemenea, un omagiu separat lui Payne, scriind pe pagina sa de Instagram mai devreme joi că este „dincolo de devastat” de pierderea lui Payne, pe care l-a numit „un frate”.

Louis Tomlinson: „Liam a fost cea mai vitală parte a One Direction”

Liam era cineva pe care îl admiram în fiecare zi, un suflet atât de pozitiv, amuzant și bun”, a scris Tomlinson. „Și ca să știi, Liam a fost, în opinia mea, cea mai vitală parte a One Direction. Experiența sa de la o vârstă fragedă, intonația sa perfectă, prezența sa scenică, darul său de a scrie. Lista merge mai departe. Îți mulțumesc că ne-ai modelat, Liam”.

Tomlinson și-a încheiat omagiul cu o mențiune emoționantă a fiului lui Payne într-o parte a declarației sale în care s-a adresat direct fostului său coleg de trupă.

„Vreau să știi că dacă Bear are vreodată nevoie de mine, voi fi unchiul de care are nevoie în viața lui și îi voi spune povești despre cât de uimitor a fost tatăl lui”, a scris el.

Zayn Malik: „Mă făceai să știu că ești prietenul meu și că sunt iubit”

Malik a postat, de asemenea, un tribut pe pagina sa de Instagram joi, scriind că și-ar fi dorit să-i poată da lui Payne „o îmbrățișare pentru ultima dată”.

„Când îmi lipsea casa ca un copil de 17 ani, tu erai mereu acolo cu o perspectivă pozitivă și un zâmbet liniștitor și mă făceai să știu că ești prietenul meu și că sunt iubit”, a scris el, adresându-se direct lui Payne.

Malik a mai spus că, deși Payne era mai tânăr, „ai fost întotdeauna mai sensibil decât mine, erai încăpățânat, aveai opinii și nu-ți păsa să le spui oamenilor când greșesc”.

„Chiar dacă ne-am certat din cauza asta de câteva ori, întotdeauna te-am respectat în secret pentru asta”, a adăugat el.

One Direction a fost înființată în 2010 de producătorul Simon Cowell, care a remarcat talentele muzicale ale lui Payne, Styles, Malik, Tomlinson și Horan atunci când aceștia au participat la audițiile pentru versiunea britanică a emisiunii „The X-Factor”.

Cu doar câteva săptămâni înainte de moartea sa, Payne a fost văzut în Argentina asistând la concertul lui Niall Horan, postând videoclipuri cu el dansând și cântând împreună pe pagina sa de Snapchat.

×
Parteneri
x close