Antena 3 CNN Life Timp liber Muzică Formaţia Coldplay a anunţat că se va retrage după lansarea celui de-al doisprezecelea album

Formaţia Coldplay a anunţat că se va retrage după lansarea celui de-al doisprezecelea album

un barbat in fata unui microfon
Au mai rămas doar câteva zile până la lansarea „Moon Music”, cel de-al zecelea album foarte așteptat al formaţiei Coldplay, și Chris Martin, solistul trupei, a anunţat când preconizează să se retragă.. Sursa foto: Getty images
de N.B.    |    01 Oct 2024   •   16:34

Au mai rămas doar câteva zile până la lansarea „Moon Music”, cel de-al zecelea album foarte așteptat al formaţiei Coldplay și Chris Martin, solistul trupei, a anunţat când preconizează să se retragă.


Într-un nou interviu cu Zane Lowe de la Apple Music, care apare în exclusivitate pe PEOPLE, Chris Martin a dezvăluit că trupa Coldplay intenționează să lanseze doar 12 "albume potrivite" ca trupă, înainte de a renunța la crearea de alte materiale discografice.

"Vom face doar 12 albume corecte și asta este adevărat", a spus solistul, în vârstă de 47 de ani al trupei care are ca membri pe Jonny Buckland, Guy Berryman, Will Champion și Phil Harvey.


Din 2021 se zvonește deja o retragere, dar acum ar fi confirmarea care este termenul când se va retrage cu adevărat grupul britanic: după lansarea celui de-al 12-lea album sunt gata să-și ia rămas bun de la scena muzicală și de la concerte.


Chris Martin a anunțat: „Vom face doar 12 albume corecte pentru că mai puțin înseamnă mai mult, este important să avem această limită”. Solistul consideră numărul 12 cel mai bun mod de a merge pe urmele marilor predecesori: „Albumurile The Beatles sunt 12 și jumătate, la fel pentru Bob Marley, sunt doar 7 cărți Harry Potter: toți eroii noștri”.
Chris Martin a mai adăugat: „Având un termen limită, ne obligă să menținem un standard de calitate foarte înalt, încercăm să ne îmbunătățim”.

×
Subiecte în articol: Coldplay album retragere muzica
Citește mai multe din Muzică
» Vezi toate știrile din Muzică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close