Antena 3 CNN Life Timp liber Muzică Cele mai spectaculoase ținute de la MTV Music Awards 2024. Cum au apărut vedetele pe covorul roșu

Cele mai spectaculoase ținute de la MTV Music Awards 2024. Cum au apărut vedetele pe covorul roșu

colaj vedete
Cele mai spectaculoase ținute de la MTV Music Awards 2024 FOTO: Profimedia Images
de D.C.    |    12 Sep 2024   •   13:59

Pe covorul roșu de la MTV Video Music Awards 2024, starurile au făcut senzație cu ținutele lor, unele dintre ele foarte sexy și îndrăznețe. A fost o seară memorabilă, cu Taylor Swift vedetă incontestabilă.

Cele mai spectaculoase ținute de la MTV Music Awards 2024:

Taylor Swift a câştigat 7 trofee

Taylor Swift a câştigat şapte distincţii, miercuri seara, la gala MTV Video Music Awards (VMA) 2024, totalizând 30 de astfel de statuete obţinute de-a lungul carierei şi egalând-o pe Beyonce în topul artiştilor cu cele mai multe trofee din istoria acestor premii, relatează DPA/PA Media.

Interpreta hitului "Cruel Summer" a câştigat premiul-vedetă al serii, pentru cel mai bun videoclip al anului - "Fortnight", cu Post Malone -, dar şi pentru artistul anului, cel mai bun artist pop şi cea mai bună colaborare. Totodată, artista a fost recompensată pentru "melodia verii" - "Fortnight", cea mai bună editare video şi cea mai bună regie video, pentru aceeaşi piesă.

La înmânarea trofeului pentru videoclipul anului, Swift i-a mulţumit partenerului său de viaţă, jucătorul NFL Travis Kelce, pentru susţinere. "Tot ceea ce atinge acest bărbat se transformă în fericire, amuzament şi magie", a declarat ea în cadrul evenimentului anual, desfăşurat la UBS Arena de pe Long Island, New York.

De asemenea, Swift şi-a încurajat fanii care au peste 18 ani să voteze la viitoarele alegeri prezidenţiale din SUA, evitând însă să menţioneze direct că o susţine pe vicepreşedinta Kamala Harris.

Marţi seara, la scurt timp după încheierea dezbaterii prezidenţiale între Kamala Harris şi candidatul republican Donald Trump, Swift a publicat o postare lungă pe Instagram în care şi-a anunţat susţinerea pentru vicepreşedinta SUA, scriind: "Cred că este un lider stabil şi talentat şi cred că putem realiza mult mai multe în această ţară dacă suntem conduşi de calm şi nu de haos".

Cântăreaţa Sabrina Carpenter a obţinut premiul pentru cântecul anului cu melodia sa "Espresso", în timp ce interpreta "Good Luck, Babe", Chappell Roan, a fost desemnată cel mai bun artist nou, iar Lisa (Blackpink) a câştigat trofeul pentru cel mai bun artist K-pop.

Katy Perry a primit premiul Video Vanguard pentru întreaga carieră. Printre artiştii recompensaţi anterior cu acest trofeu se numără Shakira, Beyonce, Madonna şi Jennifer Lopez.

Perry a interpretat un potpuriu din cele mai cunoscute melodii ale sale, inclusiv "Roar", "Teenage Dream" şi "Firework". Carpenter, Roan, Lisa şi LL Cool J s-au numărat, de asemenea, printre artiştii care au susţinut recitaluri în cadrul galei din acest an. 

×
Subiecte în articol: mtv music awards premii muzicale vedete
Citește mai multe din Muzică
» Vezi toate știrile din Muzică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close