Antena 3 CNN Life Timp liber Muzică Britney Spears șochează din nou și anunță că s-a căsătorit cu ea însăși

Britney Spears șochează din nou și anunță că s-a căsătorit cu ea însăși

mireasa
Britney Spears anunță că s-a căsătorit cu ea însăși FOTO: Hepta
de D.C.    |    22 Oct 2024   •   11:27

Îmbrăcată în rochie de mireasă din mătase şi voal de dantelă, Britney Spears a anunţat că s-a măritat cu ea însăşi. „Ziua în care m-am căsătorit cu mine însămi. Poate părea stupid sau jenant, dar cred că este cel mai inteligent lucru pe care l-am făcut," a scris Britney pe Instagram


Duminică, 20 octombrie, artista de 42 de ani a distribuit pe Instagram un videoclip cu ea în rochie de mireasă și le-a spus fanilor săi că „s-a căsătorit cu ea”.

Britney Spears s-a despărțit de soțul ei, Sam Asghari, în urmă cu un an, divorțul fiind finalizat  pe 2 mai, conform documentelor judecătorești obținute de revista People.

Cei doi aveau o relație din 2016 și s-au căsătorit pe 9 iunie 2022. Vor fi declarați divorțați legal pe 2 decembrie 2024, întrucât legea din California impune o perioadă de așteptare de cel puțin șase luni.

Potrivit documentelor judecătorești, cei doi s-au despărțit pe data de 30 iulie 2023, din cauza „diferențelor ireconciliabile care au dus la ruperea iremediabilă a căsătoriei, făcând imposibil ca părțile să trăiască împreună ca soț și soție”. 

Dar anul acesta, într-un interviu din luna martie, Asghari, cel care a înaintat acțiunea de divorț pe 16 august 2023, a avut doar cuvinte de laudă pentru cântăreață. „A fost o binecuvântare să pot împărtăși viața cu cineva ca ea. Dar oamenii se mai despart, merg mai departe”, a spus actorul și modelul, în vârstă de 30 de ani.

 

×
Parteneri
x close