Antena 3 CNN Life Timp liber Muzică Angela Ciochină "revine la viaţă": A cântat de pe patul de spital (VIDEO)

Angela Ciochină "revine la viaţă": A cântat de pe patul de spital (VIDEO)

Angela Ciochină "revine la viaţă": A cântat de pe patul de spital (VIDEO)
22 Sep 2010   •   20:24

Angela Ciochină revine încet-încet la viaţă. La o săptămână după ce a fost descoperită plină de răni şi viermi în propria casă, cântăreţa îi uimeşte chiar şi pe medici, cu voinţa ei. Se simte mai bine, mănâncă şi zâmbeşte. I-a fost dor să se joace cu vocea ,aceeaşi cu care şi-a încântat fanii ani de zile. Aşa că miercuri le-a fredonat reporterilor noştri şi medicilor una dintre melodiile ei preferate.

Am găsit-o astăzi pe Angela Ciochină în alt salon. Pe chipul cântăreţei trauma a lăsat urme adânci. Din respect pentru ea şi pentru cei care o iubesc, am ales să nu folosim imaginile filmate miercuri pe patul de spital, ci doar cuvintele artistei.

Vrea să plece cât mai repede acasă. Artista a spus asta din prima zi, când abia putea să vorbească. De miercuri, Angela a început şi şedinţele de psihoterapie.

Fizic, cântăreaţa se simte mult mai bine. Psihic, Angela Ciochină mai are mult de luptat. Medicii încearcă acum să afle de ce cântăreaţa a ajuns să fugă de lume.

Între timp, telefoanele din secţia de chirurgie sună non-stop. De când au aflat despre drama Angelei, zeci de artişti şi chiar foşti colegi de liceu au început să o caute. Toţi îi întreabă pe medici cum o pot ajuta pe prietena lor.

Observator

 

×
Subiecte în articol: cantec spital recuperare
Citește mai multe din Muzică
» Vezi toate știrile din Muzică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close