Antena 3 CNN Life Timp liber Muzică Adele, anunț neașteptat pentru fani în timpul concertului de la München: „Am nevoie de o pauză să trăiesc viața pe care am construit-o"

Adele, anunț neașteptat pentru fani în timpul concertului de la München: „Am nevoie de o pauză să trăiesc viața pe care am construit-o"

adele - getty
Adele, câștigătoarea premiului Grammy. Sursa foto: Getty Images
de Claudia Popovici    |    01 Sep 2024   •   22:34

Adele, câștigătoarea premiului Grammy, a declarat, sâmbătă, în timpul concertului său din München, că odată ce își va încheia rezidența în Las Vegas în noiembrie, plănuiește să ia o pauză lungă de la turnee şi muzică. Ea şi-a motivat decizia subliniind, vizibil emoționată, că vrea să îşi trăiască viaţa pe care a construit-o în ultimii şapte ani. Concertul de sâmbătă din München a marcat sfârșitul celor 10 spectacole susținute în capitala Germaniei, scrie CNN. 

„Am petrecut ultimii șapte ani construindu-mi o viață nouă și vreau să o trăiesc”, a spus Adele, cu vocea tremurândă. „Vreau să trăiesc noua viață pe care am construit-o.”

Ea a adăugat că s-ar putea să nu mai urce pe scenă „pentru o perioadă incredibil de lungă.”

„Mai am 10 spectacole după acesta”, a spus Adele, sâmbătă seara, în timpul concertului de la München

„După aceea, nu vă voi mai vedea pentru o perioadă incredibil de lungă. Vă voi ține cu drag în inima mea pentru toată durata pauzei mele, și pe voi, dar și fantezia acestor spectacole pe care le-am făcut în ultimii trei ani. A fost uimitor, am nevoie doar de o pauză”, a mai adăugat artista.

Adele a avut câțiva ani plini de evenimente atât pe plan personal, cât și profesional.

În 2019, Adele și Simon Konecki – cu care are un copil – au anunțat despărțirea lor. Ea este într-o relație cu agentul sportiv Rich Paul din 2021, despre care cântăreața a fost rezervată în a oferi detalii, pe fondul speculațiilor că sunt logodiți.

Concertul de sâmbătă din München a marcat sfârșitul rezidenței sale de 10 spectacole în capitala Germaniei.

În octombrie, Adele urmează să susțină ultimele 10 spectacole ale rezidenței sale din Las Vegas, „Weekends with Adele”, care a început în ianuarie 2022 și se va încheia pe 23 noiembrie.

În München, Adele a mulțumit „tuturor celor care au venit la oricare dintre concertele mele” din ultimii trei ani, perioadă în care a interpretat cântece de pe cel mai recent album de studio al său, „30”.

„A fost uimitor, doar că am nevoie de o pauză,” a spus ea.

Cântăreața a avut în mod istoric perioade lungi de retragere din viața publică între lansările albumelor sale de studio.

Cel mai recent album al ei a fost lansat în 2021, la șase ani după lansarea albumului de succes din 2015, „25”. Primele și al doilea album ale sale au apărut în 2008 și 2011, respectiv. Ea s-a retras anterior de pe scenă în 2011 pentru a suferi o intervenție chirurgicală la nivelul gâtului. De asemenea, a luat o pauză după ce a născut fiul său în 2012.

Adele a sugerat într-un interviu acordat în iulie postului german ZDF că în curând se va retrage din turnee pentru a „face alte lucruri creative, doar pentru o perioadă scurtă de timp.”

×
Subiecte în articol: Adele cantareata munchen pauza muzica
Citește mai multe din Muzică
» Vezi toate știrile din Muzică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close