Antena 3 CNN Life Timp liber Muzică A murit unul din frații lui Michael Jackson, Tito. Cântărețul avea 70 de ani

A murit unul din frații lui Michael Jackson, Tito. Cântărețul avea 70 de ani

tito jackson
A murit unul din frații lui Michael Jackson, Tito. FOTO Hepta
de G.M.    |    16 Sep 2024   •   09:16

Cântărețul Tito Jackson, membru al trupei The Jackson 5, a murit la vârsta de 70 de ani, relatează presa americană.

Informația a fost confirmată de nepotul său Siggy Jackson pentru People. Muzicianul avea 70 de ani.

Din primele informații făcute publice de Entertainment Tonight, Tito Jackson a murit duminică, 15 septembrie, după ce a suferit un atac de cord.

Tito a cântat cu frații Jackie Jackson și Marlon Jackson în The Jacksons și a avut spectacole în Scoția, California și Anglia în vara anului 2024. Ei au cântat de curând, în 8 septembrie, în Surrey, Anglia, și aveau programate spectacole în 25 octombrie în Atlantic City, New Jersey și 1 noiembrie în Cincinnati, Ohio.

Chiar la începutul acestei săptămâni, în timp ce Tito se afla în Munchen, Germania, cu The Jacksons, frații „au vizitat memorialul dedicat iubitului nostru frate, Michael Jackson”, a scris Tito pe Facebook . „Suntem profund recunoscători pentru acest loc special care îi onorează nu numai memoria, ci și moștenirea noastră comună. Vă mulțumim că i-ați păstrat spiritul viu”.

Tito a fost un membru al The Jackson 5 încă de la înființarea trupei, alături de Michael, Jackie, Jermaine Jackson și Marlon (și, mai târziu, Randy Jackson). Trupe a interpretat cântece de succes precum „I Want You Back”, „ABC” și „I’ll Be There”, de-a lungul anilor ’70. Trupa a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 1997 și a fost onorată cu o stea pe Hollywood Walk of Fame.

Tito a continuat cu o carieră solo, lansând două albume de studio: Tito Time în 2016 și Under Your Spell în 2021.

În 2003, Tito a început să cânte muzică blues și funk, și a avut turnee cu BB King Blues Band în 2017, 2018 și 2019.

Ultimul său single, „Love One Another”, a fost lansat în 2021. În descrierea melodiei de pe YouTube, Tito a spus că piesa a fost înregistrată după pandemie și a menționat că „scopul său a fost să transmită un mesaj de dragoste, unitate, și pace, oferind un balsam pentru vremuri tulburi.”

×
Citește mai multe din Muzică
» Vezi toate știrile din Muzică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close