Antena 3 CNN Life Timp liber Maluma a făcut senzație în a doua seară a festivalului Neversea. Mii de tineri au petrecut până în zori

Maluma a făcut senzație în a doua seară a festivalului Neversea. Mii de tineri au petrecut până în zori

maluma
Maluma, atmosferă incendiară în a doua seară a festivalului Neversea. Sursă foto: Facebook/Neversea
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Iul 2024   •   12:53

A fost atmosferă incendiară la Constanţa, unde a avut loc a doua seară a celui mai spectaculos festival de la malul mării, Neversea. Zeci de mii de tineri au dansat până în zori alături de cei mai așteptați artiști, printre care și starul columbian Maluma. 

Cântărețul a venit în România cu un staff impresionant de 40 de persoane și a avut o serie de cerințe pentru prezența sa la Neversea, inclusiv trei mașini blindate. Alături de el, se află iubita sa și fiica lor de doar patru luni. Aceștia vor rămâne timp de patru zile în țara noastră 

„Atmosfera este wow”

„Atmosfera este wow. Nu mă așteptam să fie așa plin și anul acesta. În principal, da, am venit pentru Maluma, ca toată lumea, dar îmi plac toți artiștii de anul acesta. Este un super line-up”, a spus o tânără.

De pe scenele Neversea, s-au auzit și melodii românești.vechi. Festivalul continuă și în următoarele două nopți, iar pe scena de la malul mării sunt așteptați să urce artiști internaționali de renume.

×
Subiecte în articol: neversea 2024 Neversea Maluma
Citește mai multe din Timp liber
» Vezi toate știrile din Timp liber
Cele mai noi știri
Parteneri
x close