Antena 3 CNN Life Gerard Piqué a vorbit despre relația cu Shakira, la mai bine de 2 ani de la despărțire: „Adevărul nu a fost spus așa cum s-a întâmplat”

Gerard Piqué a vorbit despre relația cu Shakira, la mai bine de 2 ani de la despărțire: „Adevărul nu a fost spus așa cum s-a întâmplat”

gerard pique shakira getty
Gerard Piqué spune că se simte „foarte fericit" alături de Clara Chia Marti. Sursă foto: Getty Images
de Andreea Ştefan    |    22 Oct 2024   •   23:55

Gerard Piqué, fostul fotbalist spaniol, a discutat recent într-un interviu pentru CNN despre despărțirea de Shakira, care a avut loc acum mai bine de doi ani. El a subliniat că modul în care povestea a fost prezentată în presă nu reflectă adevărul, și că, în prezent, se simte „foarte fericit" alături de Clara Chia Marti, angajată a companiei sale, Kosmos.

„În cele din urmă, adevărul despre ce s-a întâmplat nu a fost spus aşa cum s-a întâmplat. Nu pot controla asta”, a declarat Piqué.

Piqué (37 de ani) și Shakira (47 de ani) au avut o relație de peste unsprezece ani și au împreună doi copii, Milan (11 ani) și Sasha (9 ani). În iunie 2022, Shakira a anunțat despărțirea lor, după ce ar fi descoperit infidelitatea lui Piqué. Presa a vehiculat zvonuri cum că Shakira ar fi realizat trădarea când a găsit un borcan de gem de căpșuni deschis în lipsa ei, deși era singura care consuma acel produs în casă.

Cu toate acestea, Shakira a negat această variantă și, de la despărțire, l-a criticat în mod repetat pe Piqué, atât online, cât și în interviuri și în versurile cântecelor sale.

După separare, Piqué a început o relație cu Clara Chia Marti (25 de ani), care s-ar fi mutat în casa din Barcelona unde el locuise anterior cu Shakira. Piqué a declarat că se simte complet împlinit în noua sa viață.

„Cel mai bun lucru este că, la sfârşitul zilei, sunt înconjurat de cei mai apropiaţi de mine, familia mea, prietenii mei, oamenii care te cunosc cu adevărat”, a spus el.

„Ei ştiu cum eşti şi ce faci. Asta îmi dă multă linişte sufletească. Sunt foarte fericit, mă distrez mult şi mă simt privilegiat. Viaţa pe care am avut-o, fiind capabil să joc pentru clubul vieţii mele timp de peste douăzeci de ani, copii minunaţi, o familie incredibilă, prieteni pe viaţă, pe cei de la şcoală încă îi am”, a adăugat fostul fotbalist.

×
Etichete: Gerard Pique shakira
Parteneri
x close