Antena 3 CNN Life Timp liber Fun Băsescu a confundat sectorul la care este primar Liviu Negoiţă (VIDEO)

Băsescu a confundat sectorul la care este primar Liviu Negoiţă (VIDEO)

Băsescu a confundat sectorul la care este primar Liviu Negoiţă (VIDEO)
06 Noi 2009   •   13:23

Foştii primari au trecere la funcţiile importante în stat. Astfel, după Traian Băsescu şi Emil Boc, un alt primar are şansa să ocupe un fotoliu de conducere, la cel mai înalt nivel. Preşedintele Băsescu l-a desemnat vineri pe Liviu Negoiţă, primarul sectorului 3 din Capitală, pentru funcţia de premier.

Motivaţia preşedintelui a fost simplă: mergând pe modelul Iohannis, dorit de majoritatea parlamentară, el a numit ?tot un primar, ales cu peste 80% din voturi?. Numai că memoria, sau poate emoţiile i-au jucat feste preşedintelui, care a încurcat sectorul lui Negoiţă. Potrivit lui Băsescu, acesta a făcut treabă foarte bună în sectorul...4.

De altfel, joi, într-un interviu la Realitatea FM, Băsescu declara că în ultima vreme a neglijat Capitala, din partea căreia nu mai are aceaşi susţinere electorală. Să fie acesta unul din motivele pentru care preşedintele confundă sectoarele?

Premierul desemnat a ţinut să precizeze că este primarul sectorului 3, la începutul primului său discurs în calitate de şef al guvernului. Primarul sectorului 4 este Cristian Popescu Piedone.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Traian Băsescu guvern
Citește mai multe din Fun
» Vezi toate știrile din Fun
Cele mai noi știri
Parteneri
x close