Antena 3 CNN Life Timp liber Film Un star de la Hollywood este de nerecunoscut fără mușchi și după ce a slăbit drastic. A jucat în francizele Marvel și James Bond

Un star de la Hollywood este de nerecunoscut fără mușchi și după ce a slăbit drastic. A jucat în francizele Marvel și James Bond

barbat in negru, cu ochelari de soare
Dave Bautista a provocat un adevărat șoc weekendul trecut, când a participat la premiera filmului The Last Showgirl la Festivalul Internațional de Film de la Toronto FOTO: Profimedia Images
de D.C.    |    09 Sep 2024   •   17:13

Un actor celebru la Hollywood a provocat un adevărat șoc la ultima aparție în public, fiind practic de nerecunoscut după ce a slăbit extrem de mult și a pierdut din masa musculară.

Dave Bautista - fost luptător de wrestling care a devenit apoi actor la Hollywood - a jucat în francizele James Bond și Marvel, dar și în alte filme precum Knock At The Cabin și noul Killer’s Game. A provocat un adevărat șoc weekendul trecut, când a participat la la premiera filmului The Last Showgirl la Festivalul Internațional de Film de la Toronto.

Starul de 55 de ani a fost campion mondial la categoria grea, dar acum fizicul lui - slim și atletic - nu mai arată deloc ca al unui luptător. 

Bautista a spus că în momentul de față are greutatea pe care o avea la 16 ani, cu mult înainte de a face wrestling și că cel mai mult în toată cariera de luptător la categoria grea a cântărit 168 de kilograme.

A început să slăbească în urmă cu doi ani, pentru un rol, și spune că la început acest proces a fost o provocare pentru el, însă acum are o dietă strictă care îi permite să se mențină.

De asemenea, practică jiu-jitsu care îl ajută să fie în formă, dar care „i-a sacrificat mușchii”. „Dar e ok, pentru că mă simt mai confortabil”, a spus el.

Dave Bautista a fost de șase ori campion mondial de wrestling. A avut o carieră incredibilă, înfruntând titani precum Triple H, Randy Orton, John Cena și alții.

În 2019 a renunțat la cariera de luptător pentru a deveni actor cu normă întreagă. Jucase în Guardians of the Galaxy, dar apoi a primit roluri importante în filme precum Spectre, Blade Runner 2049, My Spy, Army of the Dead, Dune, Glass Onion și multe altele.

×
Subiecte în articol: franciză actori slabire James Bond dune
Citește mai multe din Film
» Vezi toate știrile din Film
Cele mai noi știri
Parteneri
x close