Antena 3 CNN Life Timp liber Film FOTO Catherine Zeta-Jones a pozat complet dezbrăcată, ca să-i facă un cadou soțului ei, Michael Douglas. Imaginea a fost postată online

FOTO Catherine Zeta-Jones a pozat complet dezbrăcată, ca să-i facă un cadou soțului ei, Michael Douglas. Imaginea a fost postată online

Catherine Zeta-Jones si Michael Douglas
Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas FOTO: Getty Images
de D.C.    |    27 Sep 2024   •   15:11

Actrița Catherine Zeta-Jones și celebrul ei soț, Michael Douglas, s-au născut în aceeași zi - 25 septembrie - dar la 25 de ani distanță. Dar cum el a împlinit anul acesta o vârstă rotundă - 80 de ani - ea s-a gândit să-i facă un cadou neobișnuit.

Astfel, Catherine, de 55 de ani, a pozat în baie complet dezbrăcată și pe tocuri, postând imaginea de Instagram, alături de un mesaj glumeț: „În costumul de ziua mea! După peste 25 de ani în care am împărțit ziua de naștere cu soțul meu, am rămas fără idei de cadouri! Aceasta este opțiunea de cadou numărul doi, mingile de golf fiind prima opțiune, desigur”.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

Între timp, Michael Douglas a postat și el pe Instagram o poză alb-negru cu soția lui pe care a numit-o „sora de zi de naștere”.

Urările au inundat ambele pagini ale celor două vedete, deși mult mai mulți s-au arătat interesați de fotografia postată de Catherine. 

Fotografia. Nu e timp pentru golf”, i-a comentat Alec Baldwin, în timp ce alte vedete de la Hollywood i-au spus că este o zeiță și s-au întrecut în complimente.

Catherine făcuse și o altă postare mai puțin „interesantă”, reprezentată de o fotografie cu ei doi la începutul relației lor. „La mulți ani lui Michael și mie! Aceștia eram noi de ziua noastră, acum 25 de ani! Te iubesc din toată inima!”.

Michael și Catherine sunt căsătoriți de 23 de ani. Au împreună un fiu, Dylan, și o fiică, Carys Zeta, care s-a născut pe 20 aprilie 2003.

×
Citește mai multe din Film
» Vezi toate știrile din Film
Cele mai noi știri
Parteneri
x close