Antena 3 CNN Life Timp liber Film Fosta iubită a lui Mel Gibson a făcut dezvăluiri şocante în emisiunea lui Lary King

Fosta iubită a lui Mel Gibson a făcut dezvăluiri şocante în emisiunea lui Lary King

Fosta iubită a lui Mel Gibson a făcut dezvăluiri şocante în emisiunea lui Lary King
Foto: www.videonews.ro
18 Noi 2010   •   15:30

Iadul pe Pământ. Aşa poate fi descrisă în câteva cuvinte viaţa pe care Oksana Grigorieva susţine că a avut-o alături de Mel Gibson. Invitată în emisiunea celebrului Larry King, rusoaica a rupt tăcerea şi a dat publicităţii toate ororile prin care a trecut din cauza actorului.

Oksana a declarat că a fost lovită de Mel Gilson de faţă cu copilul lor şi că se temea pentru viaţa ei. Cu greu pot fi găsite justificări pentru un astfel de comportament. Şi, totuşi, Oksana a găsit puterea să-l ierte. Şi nu o dată. Dragostea pe care i-o purta, precum şi copilul pe care îl au împreună au determinat-o să-i mai acorde o şansă.

„L-am părăsit pe 6 ianuarie. Şi următoarea dimineaţă, a doua zi, îşi cerea, deja, scuze şi cerea o nouă şansă să fim împreună. Că se va trata. Că se va vindeca. Că va căuta ajutor specializat”, a declarat Oksana.

Dar nu s-a întâmplat aşa. Bătăile au continuat şi au culminat cu ameninţări cu moartea, atunci când Oksana a plecat şi a refuzat să se mai uite înapoi.

Oksana a mai vorbit şi despre lupta în instanţă, pentru custodia fetiţei. În ciuda acuzaţiilor care i-au fost aduse, Mel Gibson nu a reacţionat.

 



×
Subiecte în articol: Mel Gibson
Citește mai multe din Film
» Vezi toate știrile din Film
Cele mai noi știri
Parteneri
x close