Antena 3 CNN Life Timp liber Film Controversatul film în care un român joacă rolul lui Donald Trump și-a lansat primul trailer

Controversatul film în care un român joacă rolul lui Donald Trump și-a lansat primul trailer

the apprentice sebastian stan profimedia
Controversatul film The Apprentice, în care un român joacă rolul lui Donald Trump, și-a lansat primul trailer. Foto: Profimedia
de Laura Dinu    |    11 Sep 2024   •   13:43

Cu câteva ore înainte ca fostul președinte Donald Trump să urce pe scenă pentru unul dintre cele mai urmărite momente ale campaniei electorale, publicul a avut ocazia să vadă o versiune (fictivă) a lui Trump mai tânăr.

Și asta deoarece, marți dimineață, a fost lansat trailerul oficial pentru „The Apprentice”, un film biografic care explorează ascensiunea lui Trump în anii 1970 și 1980. 

Filmul ilustrează relația lui Trump cu avocatul Roy Cohn, care îi spune lui Trump că în lume există doar „ucigași și învinși”. Acest sfat joacă un rol crucial în evoluția afacerilor lui Trump, așa cum este prezentat în film, potrivit USA Today

Campania lui Trump a amenințat anterior cu acțiuni legale împotriva realizatorilor filmului, descriind proiectul ca fiind „pură defăimare rău intenționată”.

Rolul lui Donald Trump este interpretat de un român

Donald Trump este jucat de actorul român Sebastian Stan, cunoscut pentru rolul său din Winter Soldier, produs de Marvel. Stan a mai interpretat și rolul lui Tommy Lee alături de Lily James în „Pam & Tommy”.

Roy Cohn este interpretat de Jeremy Strong, cunoscut din serialul „Succession”.

Când apare „The Apprentice”?

Filmul va avea premiera în cinematografe pe 11 octombrie.

Time to stop scrolling and watch the trailer for #TheApprentice. You know it. I know it. Everybody knows it. Only in theaters, October 11.

Publicată de The Apprentice Movie pe Marţi, 10 septembrie 2024

×
Citește mai multe din Film
» Vezi toate știrile din Film
Cele mai noi știri
Parteneri
x close