Antena 3 CNN Life Timp liber Film Brad Pitt a atras toate privirile alături de iubita lui, la Veneția

Brad Pitt a atras toate privirile alături de iubita lui, la Veneția

brad pitt si ines de ramon la venetia
Brad Pitt a atras toate privirile alături de iubita lui, la Veneția. FOTO Profimedia Images
de G.M.    |    01 Sep 2024   •   16:57

Brad Pitt și Angelina Jolie au avut grijă să se evite la Festivalul de Film de la Veneția. Actorul în vârstă de 60 de ani și-a făcut apariția la eveniment la o zi după ce fosta sa soție a fost ovaționată timp de 8 minute pentru interpretarea legendarei cântărețe de operă, Maria Callas, în primul film în care Jolie joacă după divorț. Pitt nu a venit singur la festival, ci alături de iubita sa, Ines de Ramon.

Ines de Ramon, în vârstă de 34 de ani, este designer de bijuterii, iar primele zvonuri privind relația cu Brad Pitt au apărut după ce s-au fotografiat la un concert Bono, împreună cu Cindy Crawford și Rande Gerber, în noiembrie 2022.

La începutul acestui an, o sursă a declarat pentru revista People că a relația lor a evoluat „natural” și că cei doi s-au mutat împreună.

„Petreceau atât de mult timp împreună la Brad, încât era normal ca Ines să se mute cu el. Brad este foarte fericit și îi place să petreacă timpul cu ea. Să se mute împreună a fost un lucru firesc", a declarat sursa citată.

 

×
Citește mai multe din Film
» Vezi toate știrile din Film
Cele mai noi știri
Parteneri
x close