Antena 3 CNN Life Timp liber Film Angelina Jolie și Brad Pitt, la Festivalul de Film de la Veneția. Cum se asigură organizatorii că cei doi nu se intersectează

Angelina Jolie și Brad Pitt, la Festivalul de Film de la Veneția. Cum se asigură organizatorii că cei doi nu se intersectează

angelina jolie brad pitt getty
Compania lui Jolie a susținut că Pitt a fost creierul unei „campanii răzbunătoare” pentru a „jefui” afacerea profitabilă. Sursă foto: Getty Images
de Andreea Ştefan    |    29 Aug 2024   •   23:21

Angelina Jolie și Brad Pitt „în niciun caz” nu își vor intersecta drumurile la Festivalul de Film de la Veneția din 2024, chiar dacă ambii participă la acest eveniment. Filmul „Maria” al Angelinei Jolie și filmul „Wolfs” al lui Pitt sunt ambele prezentate la festivalul italian. În timp ce cei doi se ceartă pe tema proprietății vinăriei lor și încă pun la punct detaliile divorțului lor, organizatorii Festivalului de Film de la Veneția s-au asigurat că Jolie și Pitt nu trebuie să se întâlnească, potrivit Fox News.

„Angelina va fi în prima zi, joi 29, și va pleca imediat după aceea cu ['Maria' director] Pablo Larraín pentru a merge la Telluride”, a declarat directorul artistic Alberto Barbera pentru Vanity Fair. „Deci Brad va ajunge abia sâmbătă, la Veneția. Nu au cum să se intersecteze la Lido”.

Jolie a fost văzută joi în Veneția, alături de colegul ei din „Maria”, Pierfrancesco Favino. Vedeta din „Maleficent” a purtat o rochie simplă de culoare neagră pentru eveniment. Femeia în vârstă de 49 de ani a fost, de asemenea, fotografiată purtând o rochie maro cu mâneci vaporoase. Jolie și-a coafat părul pentru această ocazie.

Pitt și Jolie se pare că sunt ținuți departe din cauza divorțului lor în curs de desfășurare și a luptei juridice controversate cu privire la Château Miraval.

Vinăria franceză a fostului cuplu a ținut prima pagină a ziarelor din 2022, după ce Pitt a dat-o în judecată pe Jolie, susținând că vânzarea vinăriei de către aceasta a încălcat un contract încheiat între fostul soț și soție.

Fostul cuplu a cumpărat o participație majoritară în Château Miraval în 2008 și a petrecut timp la casă pe parcursul relației lor. Cuplul chiar s-a căsătorit la podgoria franceză în 2014, în urmă cu 10 ani.

Jolie a încercat să își vândă compania, Nouvel, către Tenute Del Mondo, o filială a grupului Stoli, în 2021, transferându-și efectiv participația de 50% în Miraval. Pitt a combătut această vânzare, susținând că mutarea a încălcat un contract între cei doi.

Între timp, compania lui Jolie a susținut că Pitt a fost creierul unei „campanii răzbunătoare” pentru a „jefui” afacerea profitabilă de când a depus prima cerere de divorț în 2016.

Nouvel l-a acuzat pe Pitt că a „deturnat” Château Miraval și a „irosit” activele companiei pe proiecte de renovare inutile, inclusiv cheltuind 1 milion de dolari pe renovarea piscinei, potrivit documentelor judiciare obținute anterior de Fox News Digital.

Cel mai recent, Jolie i-a cerut lui Pitt să îi înmâneze comunicările terților referitoare la un incident aviatic din 2016. Jolie și Pitt ar fi avut o altercație fizică în avion, iar actrița a intentat divorț la scurt timp după aceea.

„Domnul Pitt deține controlul asupra tuturor proprietăților pe care cuplul le-a împărțit, precum și controlul asupra afacerii, dar totuși cere mai mult și o dă în judecată pe Angelina pentru 67 de milioane de dolari plus daune punitive”, a declarat avocatul lui Jolie, Paul Murphy, pentru Fox News Digital. „Făcând acest lucru, Pitt a pus direct în discuție motivul pentru care a încercat să o pedepsească și să o controleze pe Angelina, cerând un NDA nou extins pentru a acoperi comportamentul său necorespunzător și abuzul personal. Aceste acțiuni sunt centrale pentru aceste proceduri.”

„Nu suntem deloc surprinși că dl Pitt se teme să predea documentele care demonstrează aceste fapte”, a continuat avocatul. „În timp ce Angelina îi cere din nou domnului Pitt să pună capăt luptei și să pună în sfârșit familia lor pe o cale clară spre vindecare, dacă domnul Pitt nu își retrage procesul, Angelina nu are de ales decât să obțină dovezile necesare pentru a dovedi că acuzațiile sale sunt false.”

Cu toate acestea, o sursă familiarizată cu răspunsul lui Pitt la cererea lui Jolie a declarat pentru Fox News Digital că procesul cu vinăria este o „dispută de afaceri simplă”.

„Acesta este un litigiu comercial simplu, dar, din păcate, cealaltă parte a introdus în mod constant elemente personale care au expus slăbiciunile cazului lor și au complicat și prelungit procedurile”, a declarat sursa.

×
Citește mai multe din Film
» Vezi toate știrile din Film
Cele mai noi știri
Parteneri
x close