Antena 3 CNN Life Timp liber Film Angelija Jolie, în lacrimi, după premiera filmului în care a jucat cel mai greu rol al carierei sale: „Mă simțeam pe altă planetă”

Angelija Jolie, în lacrimi, după premiera filmului în care a jucat cel mai greu rol al carierei sale: „Mă simțeam pe altă planetă”

angelina jolie festival film venetia getty
„Am petrecut aproape șapte luni antrenându-mă”, a spus Angelina Jolie. Sursă foto: Getty Images
de A.S.    |    30 Aug 2024   •   22:13

Angelina Jolie, în lacrimi la premiera filmului în care o joacă pe Maria Callas. Actriţa a fost ovaţionată timp de 8 minute la Festivalul de Film la Veneţia. Este primul mare rol al lui Jolie de la debutul divorţului ei furtunos de actorul Brad Pitt. Pentru rolul Mariei Callas, Angelina Jolie a luat lecţii canto timp de jumătate de an. Filmul prezintă ultimele zile ale legendarei soprane.

Filmul Maria este unul dintre cele mai aşteptate lungmetraje ale anului şi a fost prezentat ieri, în premieră, la Festivalul de la Veneţia. Angelia Jolie a purtat la eveniment o rochie Atelier Versace şi sute de fani au venit să o salute.

„Acesta este cel mai greu, cel mai provocator rol”, a declarat Jolie.

Actriţa a mărturisit că s-a pregătit intens pentru rol pentru că i-a fost teamă să nu-i dezamăgească pe admiratorii celei mai mari soprane ale tuturor timpurilor.

„Ei bine, toată lumea de aici știe că eram teribil de emoţionată. Am petrecut aproape șapte luni antrenându-mă pentru că atunci când lucrezi cu Pablo, nu poți face nimic pe jumătate. El cere, în cel mai minunat mod, să faci cu adevărat treabă și să înveți și să te antrenezi cu adevărat.

Dar prima dată când a trebuit să cânt, îmi amintesc că aveam multe emoţii. Fiii mei erau acolo și blocat uşa încăperii să nu intre nimeni altcineva iar eu tremuram. Și Pablo, în decența lui, a început repetiţiile cu mine într-o cameră mică și am terminat La Scala, așa că mi-a dat timp să cresc”, a spus Angelina Jolie.

„Mă simțeam ca pe o altă planetă, pentru că depășea cu mult ceea ce simțeam confortabil pentru mine ca persoană și ca artist”, a spus ea

20 de lungmetraje concurează pentru Premiul cel Mare la Festivalul de la Veneţia.

O a doua premieră aşteptată a fost a seriei Disclaimer în care joacă australianca Cate Blanchet prezentă şi ea pe covorul roşu din frumosul oraş italian.

×
Citește mai multe din Film
» Vezi toate știrile din Film
Cele mai noi știri
Parteneri
x close