Antena 3 CNN Life Timp liber Film Ambasadorul David Saranga, despre Festivalul de Film Israelian: „Românii au șansa să cunoască Israelul modern prin aceste filme”

Ambasadorul David Saranga, despre Festivalul de Film Israelian: „Românii au șansa să cunoască Israelul modern prin aceste filme”

o_1dlc3uol31uqinlk1q5i1rue1aen8.jpg
sursă foto: captură antena 3
22 Sep 2019   •   12:19

David Saranga, ambasadorul Israelului la Bucureşti, invitatul jurnalistei Mihaela Bîrzilă la ”News Magazines”, a vorbit despre Festivalul de Film Israelian ce va avea loc la București, în perioada 25-28 septembrie, la cinematograful Elvira Popescu, unde cinci producții israeliene vor rula pe marele ecran pentru publicul bucureștean.

„În cadrul acestui festival vom vedea multe teme actuale. Un film este ”Tel Aviv on Fire”, care are la bază conflictul din Orientul Mijlociu. Un alt film este ”Red Cow” care trebuie văzut. De altfel, ”Povestea lui Asher”  este un film interesant care vorbește despre presiunea pe care o familie o pune asupra copilului lor pentru a avea succes.

David Saranga a subliniat că a ales aceste filme pentru că fac parte din societatea modernă și reprezintă ceea ce numim astăzi, Israelul modern.

„Aceste titlul reprezintă Israelul Modern. Vom vedea toate temele și problemele cu care Israelul modern se confruntă. Societatea română are șansa să cunoască Israelul prin aceste filme”, a mai spus David Saranga.

×
Citește mai multe din Film
» Vezi toate știrile din Film
Cele mai noi știri
Parteneri
x close