Antena 3 CNN Life Timp liber Film Al Pacino spune că este „distractiv” să aibă un bebeluș la 84 de ani, deși nu locuiește cu el: „Îmi trimite mesaje din când în când”

Al Pacino spune că este „distractiv” să aibă un bebeluș la 84 de ani, deși nu locuiește cu el: „Îmi trimite mesaje din când în când”

New Project-5481
Al Pacino, împreună cu fosta iubită și mama copilului său, Noor Alfallah, în 2023. Sursa foto: Profimedia Images
15 Oct 2024   •   23:42

Al Pacino, care a devenit tată din nou, anul trecut, la vârsta de 83 de ani, confirmă că nu mai locuiește cu fiul său cel mic, dar cei doi au găsit o modalitate de a comunica.

Vorbind cu BBC despre autobiografia sa Sonny Boy, actorul, în vârstă de 84 de ani, a declarat că îi place să fie tată pentru fiul său Roman, în vârstă de 16 luni, pe care îl crește împreună cu fosta iubită, care tocmai a împlinit 30 de ani. Actorul din „Nașul” spune că a redeveni tată la 83 de ani a fost „extraordinar” și adaugă că a găsit câteva lucruri pe care cei doi le fac împreună.

Pacino, care nu s-a căsătorit niciodată, nu mai este împreună cu mama lui Roman, producătoarea de film Noor Alfallah, dar sunt părinți comuni. Cu toate acestea, din ceea ce spune el, cea mai mare parte a implicării sale de zi cu zi se limitează la contacte online.

„Îmi trimite mesaje text din când în când”, spune Pacino despre Roman.

„Știi, am această persoană mică. Tot ce face el este real. Tot ceea ce face este interesant pentru mine. Așadar, vorbim. Cânt la muzicuță cu el pe cealaltă chestie video și am stabilit acest tip de contact. Deci, este distractiv””.

Deși spune că o parte din motivul pentru care a vrut să scrie o autobiografie a fost pentru fiul său cel mic, Pacino mărturisește că ar vrea să fie în preajmă pentru momentele importante din viața lui Roman.

„Ei bine, acum vreau să fiu prin preajmă pentru acest copil. Bineînțeles că vreau”, spune Pacino. „Dar lucrurile se întâmplă. Sper să fiu. Sper să rămân sănătos și el să știe cine este tatăl lui.”

Al Pacino și Noor Alfallah au devenit părinți în iunie 2023. Potrivit presei americane, cei doi s-ar fi despărțit la scurt timp după, dar au rămas prieteni. De altfel, luna trecută, Al Pacino a fost prezent la ziua de naștere a fostei sale iubite, care a împlinit 30 de ani, iar cei doi au suflat în lumânări împreună.

×
Subiecte în articol: actori Al Pacino parinti parenting bebelusi
Parteneri
x close