Antena 3 CNN Life Timp liber Film "Dacă eram în baie, îl ascultam": Actorul român Sebastian Stan a povestit, la Cannes, cum s-a pregătit pentru rolul lui Trump în noul film

"Dacă eram în baie, îl ascultam": Actorul român Sebastian Stan a povestit, la Cannes, cum s-a pregătit pentru rolul lui Trump în noul film

Filmul în care actorul român Sebastian Stan joacă rolul fostului preşedinte american, Donald Trump, a avut premiera la Cannes. Cu acest prilej, actorul a dezvăluit metoda prin care a reuşit să intre în pielea miliardarului.

de Mia Lungu    |    21 Mai 2024   •   17:20

"Ei bine, a fost un fel de proces de imersiune 24 de ore din 24, 7 zile din 7, în care practic, cred că am trăit cu el într-o oarecare măsură - în căști, pe telefon, pe YouTube și peste tot pe unde mergeam și mă plimbam, orice făceam.", a dezvăluit Sebastian Stan.

"Dacă eram în baie, îl ascultam. Așa că nu știu cum altfel să o fac, doar 100%. Și asta am încercat să fac în timpul limitat pe care l-am avut la dispoziție.

Și, știți, este un om ca toată lumea. Așa că, cred că toți avem anumite coduri și anumite principii. Depinde doar care sunt acestea. Cred că este relativ pentru toată lumea.", a mai spus actorul.

 

×
Subiecte în articol: actor roman Sebastian Stan Trump film Cannes
Citește mai multe din Film
» Vezi toate știrile din Film
Cele mai noi știri
Parteneri
x close