Antena 3 CNN Life Timp liber Care sunt cele mai populare costume de Halloween în 2024? Google a publicat lista: De la Beetlejuice la Sabrina Carpenter și eroi Pixar

Care sunt cele mai populare costume de Halloween în 2024? Google a publicat lista: De la Beetlejuice la Sabrina Carpenter și eroi Pixar

sabrina carpenter getty
Sabrina Carpenter. Sursă foto: Getty Images
de Andreea Ştefan    |    26 Oct 2024   •   20:00

Lista anuală „Frightgeist” a Google a dezvăluit 25 de idei de costume despre care gigantul tehnologic spune că sunt „la modă” în perioada premergătoare Halloween-ului. Lista este bazată pe compararea datelor de căutare de la un an la altul din septembrie, notează CNN.

În fruntea listei din acest an se află Bob, o fantomă cu capul micșorat din recenta continuare a filmului „Beetlejuice”.

Virala dansatoare de breakdanc Raygun a ocupat locul al doilea, Google observând o creștere a căutărilor pentru „trening verde și galben” și „pantaloni de trening verzi”, așa cum au fost purtați în timpul prestației controversate a australiencei la Jocurile Olimpice.

Pe locul al treilea s-a clasat CatNap, monstrul asemănător pisicii din popularul serial de jocuri video „Poppy Playtime”.

De asemenea, în top 10 s-au mai clasat Lady Deadpool, omologul feminin al lui Deadpool, și cântăreața Sabrina Carpenter, al cărei corset cu inimă decupată a crescut în căutările din acest an, potrivit Google Trends.

În altă ordine de idei, cinci personaje din filmele Pixar „Inside Out” - emoțiile antropomorfizate Envy, Anger, Disgust, Anxiety și Joy - au figurat în top 25. La fel și burrito-urile Chipotle (locul 11), dușmanul lui Sonic, Shadow the Hedgehog (locul 20), rapperul Soulja Boy (locul 24) și alte trei personaje din „Beetlejuice”. Ambele filme „Beetlejuice” au fost lansate de Warner Bros., care este deținută de compania mamă a CNN, Warner Bros. Discovery.

Google a analizat, de asemenea, costumele pentru copii (în frunte cu Red din filmul Disney „Descendants”), costumele pentru animale („Dogpool”) și perechile de costume (Deadpool și Wolverine).

Ediția din acest an a „Frightgeist” a prezentat, de asemenea, o hartă a costumelor din SUA, care arată preferințele locale care nu au fost întotdeauna reflectate în datele naționale. Dolly Parton, de exemplu, a fost cel mai popular costum în Tampa, Florida și Rapid City, Dakota de Sud, în timp ce personajul din „Anchorman”, Ron Burgundy, a fost pe primul loc în Marquette, Michigan.

Bluey, din desenul animat australian cu același nume, a fost la modă în Duluth, Minnesota și Tucson, Arizona.

„Frightgeist” a identificat, de asemenea, cea mai populară temă de petrecere a anului ca fiind „Beetlejuice”, în timp ce categoria „mâncăruri înfricoșătoare” a fost condusă de „hot-dog în formă de mumie”.

Iată care sunt cele mai populare 25 de costume din acest an, conform Google Trends:

  1. Shrunken Head Bob, din „Beetlejuice”
  2. Raygun
  3. CatNap
  4. Delores, din „Beetlejuice”
  5. Pomni, din „The Amazing Digital Circus”
  6. Envy, din „Inside Out”
  7. Red, din „Descendenți”
  8. Dr. Doom
  9. Sabrina Carpenter
  10. Lady Deadpool
  11. Burrito Chipotle
  12. Anger, din „Inside Out”
  13. Disgust, din „Inside Out”
  14. Wolverine
  15. Anxiety, din „Inside Out”
  16. Delia Deetz, din „Beetlejuice”
  17. Gambit
  18. Dune
  19. Minion
  20. Ariciul Shadow
  21. Joy, din „Inside Out”
  22. Peely, din „Fortnite”
  23. Lydia Deetz, din „Beetlejuice”
  24. Soulja Boy
  25. Godzilla

×
Parteneri
x close