Antena 3 CNN Life Știinţă Desenele preistorice dintr-o peşteră sugerează vizita EXTRATEREŞTRILOR pe Terra

Desenele preistorice dintr-o peşteră sugerează vizita EXTRATEREŞTRILOR pe Terra

2.jpg
16 Iul 2014   •   15:45

Desene preistorice, descoperite într-o peşteră din India, ar putea indica că extratereştrii ar fi vizitat planeta noastră cu mult timp în urmă.
Schiţele şi desenele descriu siluete umanoide, fără feţe definite clar şi un obiect triunghiular, care ar putea fi un vehicul de deplasare interspaţială.

Neobişnuita descoperire a fost făcută în regiunea Charama, din statul indian Chhattisgarh. Potrivit analizelor preliminarii, picturile rupestre au o vechime de cel puţin 10.000 de ani, transmite Times of India.

Arheologul JR Bhagat  este de părere că desenele pot fi o dovadă care să susţină că în paleolitic, oamenii au avut contacte cu civilizaţii extreterestre avansate.

"Noile descoperiri sugerează că oamenii preistorici s-au întâlnit cu fiinţe de pe alte planete sau cel puţin şi-au imaginat lucrul acesta. Curiozitatea oamenilor de ştiinţă a fost deja stârnită. Extinderea cercetărilor ese necesară pentru alte posibile descoperiri în zonă. Din păcate, statul Chhattisgarh nu dispune de un expert în acest domeniu şi avem nevoie de sprijin internaţional", susţine Bhagat, care face un apel la experţii din cadrul agenţiei spaţiale indiene sau colegii lor de la NASA, pentru consultări pe marginea descoperirii recente.

Lanţul de peşteri se află în imediata apropiere a satelor Chandeli şi Gotitola. Printre oamenii locului circulă o legendă veche, care vorbeşte de "fiinţele rohela", fiinţe de statură mică, fără nas şi gură, care coborau din cer şi luau cu ei săteni, pe care nimeni nu-i mai vedea apoi vreodată.

Desenele sunt realizate din culori naturale şi în ciuda vechimii lor, sunt conservate foarte bine. În unele locuri, siluetele sunt desenate ţinând diverse obiecte în mână, similare armelor.

×
Subiecte în articol: india
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close