Antena 3 CNN Life Soţii Beckham cumpără o nouă proprietate de lux pe o insulă privată. Cât costă vila

Soţii Beckham cumpără o nouă proprietate de lux pe o insulă privată. Cât costă vila

Doi barbati si mai multe masini
Soţii Beckham se pregătesc pentru o achiziție imobiliară importantă la Miami, oraș în care fostul fotbalist își petrece mult timp de când a cumpărat echipa Inter Miami. Sursa foto: Profimedia images
de N.B.    |    26 Oct 2024   •   10:00

Soții Beckham fac ultimele pregătiri pentru noua vilă din Miami în valoare de 80 de milioane şi care se află pe o insulă privată. Locuința luxoasă, pe care celebrul cuplu a pus ochii şi pentru care este pregătit să finalizeze achiziția, are cinema privat, spa și mai multe piscine.

Cei doi se pregătesc pentru o achiziție imobiliară importantă la Miami, oraș în care fostul fotbalist își petrece mult timp de când a cumpărat echipa Inter Miami. Conform Corriere della Sera, aceştia se află în negocieri printr-o agenție imobiliară renumită pentru a cumpăra respectiva proprietate de 80 de milioane de dolari pe North Bay Road, o insulă privată din Miami Beach. 

 

 

Casa de lux are 1300 de metri pătrați şi a fost complet renovată. Dar nu atât dimensiunea proprietății a atras atenția presei, ci mai degrabă toate dotările şi facilitățile de care se bucură: nouă dormitoare, inclusiv un apartament imens și mai multe piscine interioare și exterioare. În plus există o sală de sport, un spa, o sală de cinema și două bucătării, una externă și una interioară. 

Casa ar fi deja parțial mobilată cu design și piese moderne care să-i facă invidioși şi pe cei mai mari colecționari: statui, tablouri, mobilier și lumini, toate aparţinând unor mărci celebre.

Această casă nouă nu le-ar înlocui pe cele pe care le au deja, ci dimpotrivă. Se alătură celorlalte proprietăţi, vorbim despre casa în stil victorian de 31,5 milioane de lire sterline de la Londra, apartamentul din Burj Khalifa din Dubai și penthouse-ul din Miami în care au locuit până în prezent David Beckham și familia lui.

×
Parteneri
x close