Antena 3 CNN Life Soluţii inteligente pentru a amenaja o locuință confortabilă și primitoare

Soluţii inteligente pentru a amenaja o locuință confortabilă și primitoare

usa deschisa spre o locuinta
Dezvoltările imobiliare au început să pună tot mai mult accent pe optimizare a spațiului și iluminatul potrivit. Sursa foto: Getty Images
de Claudia Popovici    |    25 Oct 2024   •   17:22

Confortul de acasă nu mai reprezintă un lux, ci o necesitate pentru un stil de viață calitate, spun specialiştii în design interior care au venit cu soluţii inteligente pentru a crea o locuință unde să te simţi cu adevărat în largul tău. Toate acestea pot fi făcute prin mici ajustări şi bugete accesibile. 

„Confortul de acasă este mai mult decât o simplă alegere de design. Este o extensie a personalității noastre și locul unde frumusețea se întâlnește cu funcționalitatea. O locuință confortabilă este un loc care reflectă cine ești tu, care spune o poveste despre viața ta și totodată locul unde te simți total în largul tău", spune Anca Rohan, director financiar companie design interior. 

Dezvoltările imobiliare au început să pună tot mai mult accent pe optimizare a spațiului și iluminatul potrivit. Designerii de interior spun că cele mai mari transformări vin cu acțiuni simple în ceea ce privește reorganizarea spațiului, iar alegerea unor elemente decorative inspirate, cum ar fi o masă, un tablou sau chiar și unele plante, pot revitaliza foarte, foarte repede spațiul de locuit.

„Reorganizarea spațiului pentru a crea un flux mai natural și mai fluid și delimitarea clară a zonelor de odihnă, de relaxare și a locului unde se ia masa transformă imediat spațiul. Nu este nevoie de un buget consistent pentru a aduce aceste mici ajustări", a mai spus Anca Rohan.

Și culorile sunt importante în procesul amenajării interioare, în special în dormitor, astfel încât nuanțele să fie potrivite, iar locatarii să se simtă relaxați, confortabil și în siguranță.

×
Parteneri
x close