Antena 3 CNN Life Seria HUAWEI WATCH GT 5 este aici: ceasuri inteligente la un nou nivel de design și performanțe

Seria HUAWEI WATCH GT 5 este aici: ceasuri inteligente la un nou nivel de design și performanțe

New Project (15)
de I.D.    |    20 Sep 2024   •   12:03

Vești excelente pentru iubitorii de ceasuri inteligente din România. HUAWEI tocmai a anunțat lansarea noii serii HUAWEI WATCH GT 5. Patru modele de dimensiuni diferite, componente de înaltă calitate, tehnologii perfecționate de monitorizare a sănătății și antrenamentelor și baterii care rezistă până la două săptămâni, la o singură încărcare. Acestea sunt doar câteva dintre aspectele care scot în evidență noile smartwatch-uri HUAWEI. 

Seria HUAWEI WATCH GT 5: design premium și rafinat

Seria HUAWEI WATCH GT 5 se face imediat remarcată prin design-ul său care duce la un nou nivel aspectul. Două modele Pro și alte două standard atrag toate privirile:

HUAWEI WATCH GT 5 Pro 46 mm - este un ceas clasic și elegant, special conceput pentru cei mai ambițioși antreprenori, dar și pentru cei preocupați de un stil de viață sănătos. Acest model se remarcă imediat prin finisajele sale premium. E realizat din aliaj de titan de calitate aerospațială, în timp ce ecranul este din sticlă de safir, materiale ultra-rezistente.

HUAWEI WATCH GT 5 Pro 42 mm - iese imediat în evidență prin ceramica albă nanocristalină, obținută printr-un proces de finisare care durează nu mai puțin de 7 zile. Acest ceas exprimă eleganță până în cele mai mici detalii. Marginile ecranului, dar și butonul crown sunt ornate cu frunze aurii. La fel ca și în cazul modelului de 46 mm, ecranul e realizat din sticlă de safir. Ambele ceasuri au și certificare IP69K, care garantează rezistența la purtarea de zi cu zi, la coroziune și apă (chiar și pentru scufundări de până la 40 de metri adâncime) și nu în ultimul rând, face posibilă curățarea echipamentelor cu apă caldă și sub presiune crescută, fără a afecta funcționalitatea acestora.

Modelele standard, HUAWEI WATCH GT 5 46 mm și HUAWEI WATCH GT 5 41 mm sunt construite din oțel inoxidabil de înaltă calitate, material care este de asemenea foarte rezistent. Întreaga Seriei HUAWEI WATCH GT 5 poate fi accesorizată cu ajutorul unei game variate de curele. Black​ Fluoroelastomer, piele maro sau neagră, Blue Oven, Titan sau Gold Milanese sunt opțiunile care ies în evidență și care se pot asorta cu orice tip de ținută. Merită menționate și noile animații pentru ecran. Spre exemplu, watch face-ul Blooming Brilliant are aspectul unei flori care se deschide pe măsură ce utilizatorul devine mai activ, în timp ce Pet Panda te anunță când a venit momentul pentru o pauză, în timpul unei zile aglomerate la birou.

Sistemul HUAWEI TruSense și aplicația HUAWEI Health+

Noua Serie HUAWEI WATCH GT 5 vine și cu un update major de sistem. HUAWEI TruSense are de-acum tehnologii și senzori la un alt nivel. Spre exemplu, există nu mai puțin de 12 canale (cu opt în plus față de generația precedentă) care monitorizează semnalele referitoare la puls sau nivelul de oxigen din sânge. Variantele Pro ale Seriei HUAWEI WATCH GT 5 au și un buton dedicat EKG (electrocardiogramei). Prin apăsarea acestuia, utilizatorii primesc instant date despre sănătatea inimiii.

Și aplicația HUAWEI Health vine de-acum într-o variantă de top. Cei care își vor cumpăra noile ceasuri, vor avea acces gratuit timp de 3 luni la HUAWEI Health+ (abonamentul lunar fiind de 39,99 lei). Acest plan include sute de masterclass-uri și sesiuni de antrenament, realizate de experți mondiali în sănătate și sport. Inclusiv campionul olimpic al probei de 10.000 de metri și ambasadorul HUAWEI, Sir Mo Farah, are tutoriale în care îi învață pe utilizatori cum să își dozeze corect energia în timpul alergării.

Alte superlative ale Seriei HUAWEI WATCH GT 5

Pentru a îmbunătăți experiența sporturilor în aer liber, compania a introdus pe noile sale smartwatch-uri sistemul de poziționare HUAWEI Sunflower. Acesta are la bază o antenă care detectează în mod inteligent activitatea utilizatorului, recunoaște mișcarea și identifică traseele.

Modelele HUAWEI WATCH GT 5 Pro suportă și mai multe funcții profesionale pentru alergarea pe teren denivelat, fiind o alegere ideală pentru pasionații de trail running. Ceasul oferă o navigare mai precisă a traseului în timpul concursurilor, iar la final, alergătorii primesc rapoarte detaliate cu privire la realizările înregistrate. În plus, hărțile sunt color și utilizatorii pot vedea cum se prezintă denivelările pe o rază de 10 metri. Acesta e doar un exemplu de activitate sportivă, deoarece noua serie poate recunoaște peste 100 de tipuri de antrenament.

Seria HUAWEI WATCH GT 5 are și baterii extrem de rezistente. Modelele cu dimensiuni mai generoase, HUAWEI GT 5 Pro 46 mm și HUAWEI WATCH GT 5 46 mm, rezistă până la 14 zile la o singură încărcare completă, în timp ce variantele GT 5 Pro 42 mm și GT 5 41 mm au o durată de viață de până la 7 zile. Toate ceasurile din serie se încarcă și wireless și se alimentează complet în numai 60 de minute. Sunt compatibile cu sistemele Android, iOS și EMUI și, în plus, pot fi utilizate pentru a tasta mesaje scurte atât pentru a da SMS-uri sau pentru a conversa cu prietenii pe social media.

Seria HUAWEI WATCH GT 5 - oferta de lansare din România

Seria HUAWEI WATCH GT 5 este disponibilă pe HUAWEI Store România la următoarele prețuri recomandate de vânzare:

HUAWEI WATCH GT 5 - de la 1249 lei.

HUAWEI WATCH GT 5 Pro - de la 1899 lei.

Pentru oricare model achiziționat înainte de data de 31 octombrie 2024, utilizatorii vor primi cadou o pereche de căști HUAWEI FreeBuds 5i, 12 luni de garanție extinsă și 3 luni de abonament gratuit la aplicația HUAWEI Health+. Pentru încă 9.9 de lei achitați la comanda noilor ceasuri, utilizatorii vor primi încă o curea și pentru alți 49 de lei își pot achiziționa un Smart HUAWEI Scale 3.

×
Subiecte în articol: advertorial
Citește mai multe din Life
» Vezi toate știrile din Life
Cele mai noi știri
Parteneri
x close