Antena 3 CNN Life Sănătate Un aditiv periculos urmează să fie interzis în Uniunea Europeană. Trebuie scos din consum cât mai repede! Vezi în ce alimente este folosit

Un aditiv periculos urmează să fie interzis în Uniunea Europeană. Trebuie scos din consum cât mai repede! Vezi în ce alimente este folosit

S.T.
<1 minut de citit Publicat la 21:06 04 Dec 2017 Modificat la 21:06 04 Dec 2017
o_1c0hempgv66s1kqc1q0713fl12bj8.jpg
Foto: pixabay.com

Sorbitatul de sodiu urmează să fie interzis în Uniunea Europeană din cauza lipsei de dovezi privind siguranţa sa.

Sorbitatul de sodiu este un conservant folosit pentru a împiedica formarea fungilor, bacteriilor şi mucegaiurilor în produsele alimentare.

Este utilizat în brânzeturi, dulceţuri şi gemuri, dulciuri, cereale, produse din carne, băuturi răcoritoare, chiar şi pentru fructe şi legume proaspete, scrie gustarte.ro.

×
x close