Antena 3 CNN Life Sănătate O infirmieră a murit în sala de operații, la scurt timp după anestezie, la Spitalul Judeţean Târgu Jiu

O infirmieră a murit în sala de operații, la scurt timp după anestezie, la Spitalul Judeţean Târgu Jiu

O femeie din Gorj a murit la Spitalul Județean de Urgentă din Târgu Jiu, în sala de operații, la scurt timp după efectuarea anesteziei.

infirmiera murit sala operatii anestezie tumora gura
infirmiera murit sala operatii anestezie tumora gura Sursa foto: Scott Olson/Getty Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Oct 2022   •   13:06

Femeia venise la spital pentru o intervenție maxilo-facială, o afecțiune de care știa de ceva timp. Conform medicilor, aceasta suferea și de o afecțiune respiratorie, iar anestezia i-a fost fatală.

Medicii din Târgu Jiu i-au explicat care sunt riscurile anesteziei, însă femeia a insistat pentru operație, semnând că-și asumă toate riscurile. 

Ea avea o tumoră în gură care, conform rudelor, o deranja foarte tare, așa că a decis să o scoată.

În urmă cu o lună a ajuns la Spitalul de Urgentă din Craiova, unde medicii au depistat că suferă și de o boala respiratorie, iar o anestezie pentru intervenția chirurgicală i-ar pune viața în pericol. 

Femeia a insistat să-și asume riscurile, semnând pentru intervenție. În sala de operație de la spitalul din Craiova a intrat în stop cardio-respirator la scurt timp după anestezie, dar medicii au reușit să o resusciteze.

Însă, femeia nu a renunțat la ideea de a-și extirpa tumora din gură. A încercat din nou, la Spitalul din Targu jiu unde, de asemenea, i s-au explicat riscurile. Și le-a asumat din nou, iar de această dată medicii nu au mai putut să o salveze. 

Conform rudelor, infirmiera suferea de o afecțiune a respirației pe care o descoperise în ultimii 3 ani, mai exact detresă respiratorie.

×
Subiecte în articol: spital infirmiera Târgu Jiu
Citește mai multe din Sănătate
» Vezi toate știrile din Sănătate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close