Antena 3 CNN Life Sănătate Cele mai nocive produse de post

Cele mai nocive produse de post

<1 minut de citit Publicat la 11:02 27 Feb 2018 Modificat la 11:02 27 Feb 2018
Cele mai nocive produse de post
Foto: pixabay.com

În categoria produselor nocive intră pateurile vegetale și “mezelurile”, din cauza conținutului mare de “E-uri” sau alte sintetice menite să facă produsul să semene cât mai mult la gust, miros și culoare cu alimentul pe care îl imită.

Dintre toate produsele de soia, cea mai sănătoasă este brânză tofu. Pe locul următor se află laptele de soia, pe care îl puteți consumă zilnic.

Deși postul este o bună ocazie pentru detoxifierea organismului, carnea, lactatele și ouăle conțin proteine neegalate de produsele vegetale.

“În perioada postului, proteinele necesare bunei funcționari a organismului ni le putem lua din mazăre, fasole, ciuperci, soia nemodificată genetic, măsline, semințe de floarea-soarelui, de dovleac, nuci, migdale, arahide, alune de pădure (conțin de trei ori mai mule proteine decât carnea)”, spune medicul nutriționist Eduard Adamescu, potrivit doctorulzilei.ro.

×
Etichete: mancare post
x close