Oamenii devin vegetarieni din multe motive. În principal, fiindcă vor să se simtă plini de energie, să scape de riscul de a face diverse boli și de a scădea în greutate.
Uite ce se întâmplă în organismul tău, după ce nu mai mănânci carne:
Veți scăpa de inflamații - Când consumați brânză, carne și alimente procesate, veți avea și diverse afecțiuni inflamatorii. Inflamația cronică este strâns legată de atacurile de cord, de accidente vasculare cerebrale, ateroscleroză, diabet și boli autoimune, potrivit doctorulzilei.ro.
Veți reduce nivelul colesterolului - Creșterea colesterolului poate duce la accidente vasculare cerebrale și boli de inimă. Carnea este bogată in grasimi saturate, ceea ce duce la cresterea nivelului de colesterol din sânge.
Veți beneficia de nivelul optim de proteine - Dieta carnivoră pompează în organism mai multe proteine decât are corpul nevoie. Efectul nu este o super putere, ci dimpotrivă, o slăbire a organismului.