Antena 3 CNN Life Sănătate Carmen Brumă: Trei reguli pentru a nu te îngrăşa de Paşte. "Eu mănânc cam orice mi-e poftă"

Carmen Brumă: Trei reguli pentru a nu te îngrăşa de Paşte. "Eu mănânc cam orice mi-e poftă"

Carmen Brumă a împărtășit trei reguli pe care le respectă pentru a nu se îngrăşa de Paşte.

carmen bruma
Carmen Brumă: Trei sfaturi pentru a nu te îngrăşa de Paşte Sursa foto: Facebook | Carmen Bruma
de Ioana Mircea    |    04 Apr 2023   •   13:58

Carmen Brumă a mărturisit că ea mănâncă aproape tot ce îşi doreşte de Paşte. Pentru a nu se îngrăşa ea respectă trei reguli.

"Eu de Paște mănânc cozonac, drob, ouă fierte, în principiu orice mi-e poftă! Atunci când vorbim despre alimentație, efectele nu se întâmplă peste noapte.

În primul rând, atunci când te așezi la masa de Paște, ai putea să începi cu o salată, că e sezonul verdețurilor. Așa că poți să mănânci ca antreu o salată, apoi mănânci mese combinate, mănânci drob, ou, ce-ți mai vine. Poți să mănânci și friptură, la final o bucățică de pască sau de cozonac", a povestit antrenoarea de fitness.

Citeşte şi: Carmen Brumă, rețeta ideală pentru mic dejun! Se face din trei ingrediente simple

Potrivit acesteia după fiecare masă trebuie să urmeze o plimbare. "Apoi, obligatoriu, te duci și te plimbi, mișcare. Asta e regula trei! Nu ne întindem cu burta sus pe canapea. Nu! Ieși afară după masă copioasă și te plimibi", a precizat Carmen Brumă.

Totodată, nutriţionista susţine că e bine să evităm mesele copioase seara. "Sfatul meu e să mănânci din toate câte puțin și să eviți să mănânci foarte mult seara și ești bine, sănătos, inclusiv de Paște", a spus antrenoarea, potrivit click.ro.

×
Subiecte în articol: Carmen Bruma masa paste Paste 2023
Citește mai multe din Sănătate
» Vezi toate știrile din Sănătate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close