Atenție! Ca să nu vă afecteze greutatea în vreun fel, ele trebuie consumate în cantități moderate, mai spun specialiștii.
INGREDIENTE:
-paste farfale, acele paste în formă de fundițe
-mix de ciuperci
-un sfert de ceașcă cu cimbru proaspăt tocat și oregano
-2 linguri de ulei de măsline
-o lingură de suc de lămâie
-3 cești de varză furajeră sau spanac
- un sfert de cană de parmezan ras
- brânză moale de capră
-sare, piper
MOD DE PREPARARE:
1. Gătiți pastele în apă cu sare, până se fac al dente. Apoi, scurgeți pastele și păstrați un sfert din apa de paste.
2. Între timp, curățați ciupercile și tăiați-le.
3. Într-o tigaie, încălziți uleiul de măsline și gătiți ierburile, ciupercile timp de cinci minute. Atunci când ciupercile sunt gata, se reduce căldura până la minim, se adaugă sucul de lămâie, legumele verzi (spanacul) și puțină sre. Lăsați-le timp de aproximativ 2 minute. Apoi adăugai parmezanul și acel sfert de apă de la paste și amestecați până când se topește parmezanul.
4. Adăugați și pastele, piperul și sarea, ulterior și brânza de capră și amestecați. Apoi, pastele sunt gata și pot fi servite.