Antena 3 CNN Life Rapperul Sean "Diddy" a fost dus în aceeași celulă cu "regele criptomonedelor" Sam Bankman-Fried și nu vrea să fie mutat de acolo

Rapperul Sean "Diddy" a fost dus în aceeași celulă cu "regele criptomonedelor" Sam Bankman-Fried și nu vrea să fie mutat de acolo

Sam Bankman-Fried ?i Sean
Celebrul rapper Sean "Diddy" Combs a fost încarcerat în aceeași celulă cu "regele criptomonedelor", Sam Bankman-Fried.
de G.M.    |    25 Sep 2024   •   11:32

Celebrul rapper Sean "Diddy" Combs a fost încarcerat în aceeași celulă cu "regele criptomonedelor", Sam Bankman-Fried, condamnat pentru frauda masivă de 8 miliarde de dolari care a dus la prăbușirea bursei FTX, scrie The New York Times.

Amândoi sunt într-o celulă într-o închisoare din Brooklyn.

Sursa citată menționează că Sean "Diddy" Combs și Sam Bankman-Fried nu sunt colegi de celulă în sensul clasic de a împărți aceeași cameră mică de închisoare. Mai degrabă, amândoi dorm într-o cameră mare la Centrul de Detenție Metropolitan împreună cu alți câțiva inculpați.

Nu au fost făcute publice „informații despre condițiile de detenție, inclusiv modul care se atribuie spațiile sau despre practicile de securitate internă pentru o anumită persoană încarcerată”.

Sean "Diddy" Combs a fost arestat în 17 februarie. Agenţii federali l-au săltat direct din hotelul unde era cazat în Manhattan, New York. Acuzaţiile exacte nu au fost făcute publice încă, dar în ultimii ani Diddy a avut mai multe probleme cu legea. Cel puţin nouă femei au depus plângere împotriva lui pentru agresiuni sexuale. Artistul a negat însă cu vehemenţă toate acuzaţiile. 

El nu a putut obține eliberarea pe cauțiune. Judecătorul a respins cererea , invocând inclusiv acuzațiile de abuz de droguri, accese de violență sau influențarea martorilor.

Apărarea lui insistă pentru un proces rapid. Anchetatorii susțin că în acest caz s-au adunat o „cantitate mare” de dovezi, inclusiv mulți martori, fotografii, videoclipuri și mesaje text.

Într-o scrisoare către judecătorul care supraveghează cazul, avocații lui Combs au scris luni că nu intenționează să ceară ca el să fie mutat într-un alt centru de detenție.

La rândul său, Sam Bankman-Fried a fost condamnat în martie la 25 de ani de închisoare pentru că a inițiat o fraudă de 8 miliarde de dolari care a dus la prăbușirea bursei de criptomonede FTX. El a fost găsit vinovat pentru șapte acuzații de fraudă electronică și conspirație în noiembrie 2023.
Bankman-Fried și-a menținut nevinovăția pe parcursul procesului de anul trecut, , scriind într-un dosar de faliment din februarie că „prejudiciul adus de FTX clienților, creditorilor și investitorilor este zero”, deoarece „banii erau acolo – nu s-au pierdut”.
 

×
Citește mai multe din Life
» Vezi toate știrile din Life
Cele mai noi știri
Parteneri
x close