Potrivit unui studiu al Universității Scranton, pe lângă boost-ul de energie pe care ni-l oferă zilnic, cafeaua este cea mai puternică sursă de antioxidanți.
Mai mult decât atât, un studiu publicat în American Journal Clinical Nutrition și-a propus să investigheze efectele cafelei asupra ritmului metabolic.â
Cafeaua, cea mai puternică sursă de antioxidanți
În urma studiului, s-a observat că atât de mult iubita băutură cofeinizată stimulează metabolismul atât la persoanele obeze, cât și la cele cu o greutate normală. Însă avem vești și mai bune decât atât! În urma studiilor s-a observat că metabolismul poate fi îmbunătățit prin adăugarea în cafea a 3 ingrediente simple: ulei de cocos, miere și scorțișoară.
Iată o metodă simplă pentru a putea încorpora aceste trei ingrediente naturale în cafeaua de dimineață astfel încât metabolismul dumneavoastră să fie stimulat.
Amestecați trei sferturi de cană de ulei de cocos cu o jumătate de cană de miere de bună calitate și 1 linguriță de scorțișoară. Puneți amestecul într-un recipient cu capac și păstrați-l la frigider. În fiecare dimineață când consumați cafeaua proaspătă, nu uitați să adăugați în ea 1 linguriță sau 2 din această pastă. Rețineți însă, nu adăugați și alte ingrediente, cum ar fi zahăr sau lapte, scrie thealternativedaily.com.