Antena 3 CNN Life Prințul Harry împlinește 40 de ani. Pleacă să se distreze cu prietenii, însă fără Meghan Markle

Prințul Harry împlinește 40 de ani. Pleacă să se distreze cu prietenii, însă fără Meghan Markle

Printul Harry rade
Prințul Harry împlinește 40 de ani și pentru a sărbători a organizat un weekend cu prietenii, în timp ce Meghan Markle a rămas acasă cu cei doi copii ai cuplului, Archie și Lilibet. FOTO Profimedia Images
de N.B.    |    15 Sep 2024   •   08:00

Prințul Harry împlinește 40 de ani și pentru a sărbători a organizat un weekend cu prietenii, în timp ce Meghan Markle a rămas acasă cu cei doi copii ai cuplului, Archie și Lilibet.

Conform The Sun  Harry a plecat imediat după petrecerea organizată cu familia  în casa sa din California și a mers în Cold Spring Trail, California, o zonă cu multe râuri, în care turiștii fac baie, dar unde sunt și mulți șerpi și animale sălbatice. Foarte probabil petrecăreții vor face excursii în mijlocul naturii. 

Prințul Harry a declarat pentru revista "People" : "Cel mai frumos cadou care mi-a fost vreodată oferit sunt, fără îndoială, copiii mei. Îmi place să îi văd cum cresc zilnic și ador că sunt tatăl lor".

Conform "News International", regele Charles ar putea primi și un filmuleț de la petrecerea organizată cu ocazia împlinirii a 40 de ani de viață în care să apară și nepoții săi, Archie și Lilibet. Alte publicații vehiculează că suveranul îi va trimite un mesaj privat fiului său cu ocazia acestei zile speciale.

La împlinirea a 40 de ani, prințul Harry va primi o sumă semnificativă lăsată de către străbunica lui. Regina Mamă Elisabeta ar fi înființat un fond special de familie pentru strănepoții ei încă din 1994. Ea ar fi depus 19 milioane de lire sterline în acest fond, iar Prințul Harry va primi o parte consistentă.

 

 

 

 

 

×
Citește mai multe din Life
» Vezi toate știrile din Life
Cele mai noi știri
Parteneri
x close