Antena 3 CNN Life Prinţul Harry confirmă relaţia cu actriţa Meghan Markle. Ce mesaj transmite presei

Prinţul Harry confirmă relaţia cu actriţa Meghan Markle. Ce mesaj transmite presei

ei doi.jpg
Foto: Facebook/captura video
08 Noi 2016   •   15:40

Prinţul Harry al Marii Britanii a confirmat relaţia cu actriţa americană Meghan Markle într-o declaraţie transmisă de Palatul Kensington, în care critică presa pentru ”valul de abuzuri şi hărţuire” la adresa ei, scrie BBC, citat de news.ro.

Declaraţia transmisă arată că cei doi au o relaţie de câteva luni şi că ”nu era drept” ca Meghan Markle să fie subiectul unui astfel de tratament.

”Iubita lui, Meghan Markle, a fost subiectul unui val de abuzuri şi hărţuire. Unele dintre acestea au fost foarte publice - defăimarea pe prima pagină a unui ziar naţional, subtilităţile rasiste din comentarii şi sexismul şi rasismul făţiş din social media. (...) Altele au fost ascunse publicului - eforturile legale pentru a ţine departe de ziare poveştile defăimătoare; mama sa, nevoită să se strecoare printre fotografi pentru a ajunge la uşa casei sale; încercările reporterilor şi fotografilor de a pătrunde ilegal în casă şi apelurile date poliţiei; mitele substanţiale oferite de ziare fostului iubit al actriţei; bombardarea a fiecărui prieten, coleg şi persoană dragă din viaţa ei”, se arată în comunicatul transmis de Palatul Kensington.

Prinţul Harry, în vârstă de 32 de ani, a avut o relaţia agitată cu presa, crescând conştient de impactul pe care l-a avut implicarea media în viaţa mamei sale, prinţesa Diana, iar în declaraţia transmisă spune că era era îngrijorat pentru siguranţa iubitei sale şi că este ”foarte dezamăgit că nu a reuşit să o protejeze”.

”Nu este drept ca după câteva luni de relaţie, Meghan Markle să fie centrul unei astfel de furtuni”, se mai arată în comunicatul transmis de palat.

×
Subiecte în articol: printul Harry Meghan Markle
Cele mai noi știri
Parteneri
x close