Aceasta este un eveniment la care se va discuta despre alimentele viitorului adaptate în funcție de nevoile societății moderne.
Evenimentul se va desfășura online, în perioada 23-27 noiembrie. Scopul târgului de invenții și inovații este acela de a susține și promova cercetarea științifică, tendințele, noutățile și inovațiile din domeniul alimentar.
Alimentele sustenabile, tema târgului de inovaţii
Temele târgului sunt adaptate cerințelor alimentației viitorului. Printre acestea se numără alimentele sustenabile, care trebuie sa țină cont de conservarea planetei și a resurselor de hrană limitate sau alimentele funcționale, care conțin compuși activi, cu rol benefic în organism.
Primul târg de invenţii şi inovaţii în domeniul alimentar
Cercetătorii și specialiștii din industria alimentară sunt așteptați să se înscrie gratuit la evenimentul organizat de Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în parteneriat cu Forumul Investitorilor Români și Facultatea de Stiința și Ingineria Alimentelor din cadrul Universității Dunărea de Jos din Galați.