Antena 3 CNN Life Povestea pisicii Maya, pierdută acum 5 ani şi gasită de stăpână după o postare pe Facebook: „Miracolele există"

Povestea pisicii Maya, pierdută acum 5 ani şi gasită de stăpână după o postare pe Facebook: „Miracolele există"

pisica maya la cabinetul acas?
Maya pisica de 10 ani care a fost găsita în urma unei postări pe Facebook. Sursa foto: Turnu Sfatului
de Claudia Popovici    |    14 Sep 2024   •   08:00

După cinci ani în care a fost pierdută Maya, o pisică în vârstă de 10 ani, a revenit în brațele stăpânei sale. Totul a fost posibil în urma unei postări pe reţelele sociale, care indica faptul că felina este rănită pe o stradă din Sibiu. O persoană a luat legătura cu Asociația Animal Life, iar pisica ajuns la un cabinet veterinar, acolo unde a primit îngrijiri medicale. Ulterior asociaţia a lansat un apel către iubitorii de animale pentru a-i găsi o familie lui Maya. Astfel, informația a ajuns până la stăpâna ei care o căuta de cinci ani. Revederea a fost atât de emoționantă că tânăra a spus că „miracolele există" şi i-a îndemnat pe cei care îşi pierd prietenii necuvântători să nu îşi piardă niciodată speranța.

Maya a fost pierdută, în urmă cu cinci ani, în zona Lazaret, din Sibiu. Însă, la începutul săptămânii trecute o persoana, iubitoare de animale, a observat-o după ce a fost lovită şi rănită pe strada Abatorului.Persoana a luat legătura cu Asociația Animal Life, care a recomandat ca felina să fie dusă la un cabinet veterinar pentru îngrijiri medicale.

La rândul ei asociaţia a postat un mesaj pe reţele sociale unde cerea ajutor iubitorilor de animale pentru a identifica pisica, în caz că fusese pierdută. Oamenii s-au mobilizat rapid şi aşa a fost găsită şi stăpâna lui Maya. Revederea emoționantă a avut loc chiar la cabinetul veterinar. Emoționată, femeia a mulțumit atât persoanei care a găsit-o şi salvat-o pe Maya, dar şi asociației care a făcut posibilă regăsirea cu ea. 

„Mulțumesc şi eu Ioanei pentru că a dus-o la veterinar. Datorită ei și anunțului postat de Animal Life Sibiu Maya a ajuns ACASĂ.

Prima dată am fost șocată, dar iată că, miracolele există. Deși încercam să mă obișnuiesc cu gândul că Maya nu mai este fizic printre noi, niciodată n-am simțit asta… drept dovadă, reîntoarcerea ei. Niciodată să nu vă pierdeți speranța, indiferent că au trecut cinci zile, cinci luni sau chiar cinci ani”, a transmis aceasta potrivit Turnul Sfatului. 

×
Citește mai multe din Life
» Vezi toate știrile din Life
Cele mai noi știri
Parteneri
x close